Renault Zoe

Renault Zoe kan med en rækkevidde på 393 km pr. opladning * og med den udledning på 0% Co² gøre hverdagen både grønnere og sjovere. Elbilen udmærker sig ved enkel og miljøvenlig transport i nærområdet.

* WlTP-rækkevidde (Worldwide Harmonized Light Vechicle Test Procedure blandet cyklus: 57% bykørsel, 25% forstadskørsel, 18% kørsel på lande- og motorvej), for ZOE-Go-versionen udstyret med 15″ fælge.

Kontantpris for lagerbiler fra

279.990 kr.

Elbilen Zoe dynamisk og moderne

Renault Zoe gør sig bemærket ved et vanvittigt optræk, en kapacitet på 52 kWh, en rækkevidde på 392 km/opladning og fænomenal kørekomfort. Det er sjovt at køre en elbil som Zoe, der ikke KUN er en fornuftig klimabil. Zoe er med sit dynamiske design en bil, der fremhæver din personlighed.

Den lille moderne, dynamiske bil er kommet i sin anden generation og tilbyder længere rækkevidde, masser af udstyr, en 136 hk motor og komfortable køreegenskaber, hvor bilen næsten flyder henover vejens ujævnheder.

Ladestikket er fortsat placeret foran, og du kan oplade Zoe når som helst og hvor som helst – derhjemme, i byen og ved motorvejen. Elbilen kan lade med 11 kW eller 22 kW fra en offentlig ladestation, og i øvrigt en Wallbox hjemme med fuld opladning natten over. 

Zoe kommer i tre forskellige versioner – med forskelligt udstyr. Renault Zoe Intens, er modellen, der er spækket med ekstraudstyr i forhold til den billigere Zoe Go. Se længere nede på siden, hvor alle tre versioner er beskrevet.

Renault eksperten hos CB AUTO RIBE udtaler

“Vi har solgt mange Renault Zoe, der primært anvendes som ekstra bil eller bykørsel. Vores kunder er utrolig positive og overraskede over kørekomforten, og mener det er den perfekte bil til bykørsel”.

Klaus

Klaus Malmberg 
Salgskonsulent Renault og Dacia

Udstyrsvarianter

Den nye Zoe fås i hele tre forskellige udstyrsvarianter. Oplev dem alle herunder og find varinten, der passer bedst til dig og dine behov.

Renault Zoe Go

Renault Zoe Go

Zoe E-Tech electric Go R110 – 52 kWh

Fremhævet udstyr
Easy Link 7″ Multimediesystem med smartphonedeling
Bluetooth (Kompatibel med Android Auto og Apple Carplay)
Automatisk aircondition
Lane Keeping assist
Varme i forsæde

RENAULT ZOE Zen

Renault Zoe Zen

Zoe E-Tech electric Zen R110 – 52 kWh

Fremhævet udstyr
Easy Link 7″ Multimediesystem med smartphonedeling
Bluetooth kompatibel med Apple Carplay + DAB og am. FM/AM radio
Automatisk aircondition
Læderrat med varm
Lane keeping assist

RENAULT ZOE Intens

Captur Zoe Intens

Zoe E-Tech electric Intense R135 – 52 kWh

Fremhævet udstyr
Easy Link 9,3″ med TomTom Navigation
Google Search Apple Carplay & Android Auto
DAB-radio
Parkeringssensor for og bag
Sidesensor + håndfri parkering
Bakkamera
Advarsel ved blinde vinkler

Zoe Highlights

Vi forbeholder os ret til – uden forudgående varsel – at ændre på modelprogram, priser, tekniske specifikationer og udstyrsmæssige detaljer

Ladeboks til elbil

Kombiner din nye Zoe med en ladeløsning fra NewMotion (Shell Group). Vi monterer en sikker ladeboks hos dig, og via et ladekort du får adgang til 180.000 ladestandere i hele Europa. Endvidere får du med en app og webtjenester mulighed for nemt og enkelt kan styre og kontrollere din opladninger.

Z.E.-Ready Smart Ladepakke
kr. 15.490 med standardinstallation*
Kr. 17.990 med Z.E.-Ready standardinstallationer**

Bestil en prøvetur

Udfyld formularen herunder

Renault Zoe til salg