Skadecenter

Skadecenter

Har din bil været udsat for en skade på den ene eller anden måde, så kontakt CB Auto, så du trygt kan komme videre på vejen. CB Autos skadecenter laver selvfølgelig altid skaden efter fabrikkernes forskrifter, så bilen stadigvæk yder dig den optimale sikkerhed. Vi benytter originale reservedele og har stor erfaring med Alfa Romeo, Fiat, Renault og Dacia, men tilbyder selvfølgelig reparationer store som små til alle bilmærker.

CB Autos skadecenter råder altid over det nyeste udstyr inden for opretterbænk og opretterudstyr samt altid veluddannet personale, så din bil bliver behandlet af specialuddannede karosseritekniker. Vi kan naturligvis håndtere både de større skader samt buler, ridser og andre små reparationer. Vi har et tæt samarbejde med de større danske forsikringsselskaber og hjælper dig gerne når skaden er sket.

Nogle skader kan tage længere tid at reparer end andre. Derfor tilbyder vi dig, som ekstra service, at du gratis kan låne en af vores biler, så længe din egen bil er til reparation.

Din bil er altid i sikre hænder når du vælger CB Auto som dit fortrukne skadecenter.

Kontakt os i dag for at få en uforpligtende vurdering af skaden. Vi har den viden og erfaring, der skal til, for at sikre den bedst mulige behandling af din bil. Vi ser frem til at høre mere fra dig.

Ring på 76 88 13 13 eller 76 88 13 14 for at bestille tid på værkstedet

Benny Møller

Benny Møller

Pladesmed

Martin Krogh Jensen

Martin Krogh Jensen

Servicetekniker