CB AUTO RIBE
(+45) 75 42 36 11
Renault Kangoo International van of the Year 2022

Renault Kangoo International Van of the Year 2022

Den helt nye Renault Kangoo Van er netop blevet udråbt som vinder af International Van of the Year 2022. Bag titlen står en jury af 24 europæiske varevognsjournalister

For et par måneder siden løb Renault Kangoo Van med titlen som Årets Varebil i Danmark. Det var den første pris til Renault Kangoo i Europa. Nu har 24 europæiske varevogns-journalister gjort deres danske kolleger kunsten efter, og har udnævnt Renault Kangoo Van som International Van of the Year 2022

Renault Kangoo Van vandt i skarp konkurrence med 14 LCV-modeller fra i alt 11 forskellige mærker.

Det er 4. gang, at en Renault varebil vinder titlen. I 1998 gik titlen til Renault Master, i 2002 var det Renault Trafic og Kangoo Z.E. vandt i 2012.

Kangoo interiør

Den prestigefyldte pris blev offentliggjort på Solutrans Messen i Lyon – en specialmesse for last-og varevogne. Formanden for IVOTY-juryen Jarlath Sweeney overrakte prisen til Mark Sutcliffe – Senior Vice President for Renaults varevognsafdeling som sagde:

Renault Kangoo skydedøre

” Jeg vil gerne takke hele den europæiske jury for at have valgt den nye Renault Kangoo Van som International Van of the Year 2022. Prisen giver stolthed for vores ansatte. Med prisen anerkendes deres kæmpe indsats med at designe og producere biler med det højeste kvalitetsniveau. Et køretøj, hvor de fantastiske nyskabelser i bilen, der er unikke i markedet, er blevet designet for at øge brugervenligheden for vores professionelle kunder. Prisen er den seneste anerkendelse af Renaults 120 års innovation og know how in LCV-segmentet”

Open Sesame by Renault

Den nye Kangoo Van er designet til de behov, der er hos de professionelle brugere, og er blevet endnu mere fleksibel og intelligent end sin forgængere, der siden 1997 er produceret i mere end 4.3 mio. eksemplarer.

Den mest iøjefaldende nye ting som Kangoo Van kan tilbyde er den banebrydende opfindelse, der er kendt som ”Open Sesame by Renault”. Ved at fjerne B-stolpen har man nu markedets største sideåbning, der kan sluge genstande på op til 1.45 meter i bredden. Det er der ingen anden varevogn i det segment der kan. Desuden kan Kangoo rumme op til 3.9 m3 gods, der kan veje op til 800 kg i den lange version af Kangoo. Uanset længde kan Kangoo trække 1500 kg.

Bygges på Maubeuge fabrikken
Den nye Kangoo Van er bygget på den højteknologiske Maubeuge fabrik, der siden 1997 har været hjemsted for produktionen af blandt andet Kangoo. For at sikre optimal produktion af Renault Kangoo både som van men også som personbil, samt varebiler fra Mercedes Benz og Nissan, har man investeret ikke mindre end 450 mio. euro – eller godt 3.3 mia. kr. på at optimere fabrikken og produktionsapparatet.

Mens både benzin og dieselversionen af Kangoo Van er klar til levering i 2021 skal man frem i første halvdel af 2022 før den elektriske version og den lange version kommer på markedet.

Avanceret sikkerhed

Førerkabinen er helt som man vil finde det i en almindelig Renault personbil. Der er det nyeste Renault Easy Link multimediesystem med 8 tommer trykskærm, trådløs opladning af mobiltelefon og hands free card, og naturligvis helt samme sidde- og kørekomfort. Også når man kigger på sikkerheden er det nyeste systemer der er i den nye Kangoo Van. Sikkerhedsudstyret omfatter hele 12 elementer i det nyeste ADAS system. Det omfatter blandt andet som standard, trailer swing assist, rear view assist, trailer swing assist og adaptive cruise control.

På motorsiden er det muligt at vælge mellem ren el med en rækkevidde på 300 km WLTP, en 1.3 liters benzinmotor med enten 6 trins manuel eller 7 trins EDC-gearkasse samt en 1.5 liters dieselmotor.

OM RENAULT
Renault er et historisk bilmærke, pionere indenfor elektriske køretøjer i Europa og har altid udviklet innovative køretøjer. Med den nye strategiske plan – Renaulution – er Renault påbegyndt en ambitiøs transformation, der skal øge Renaults konkurrencedygtighed og blandt andet udvikle nye elbiler. Ambitionen er, at Renault skal være synonym med modernitet og teknologisk innovation indenfor teknologi, energi og mobilitetsservices.

Renault Danmark er det lokale datterselskab, der sælger og servicerer Renault Groups produkter gennem et dedikeret netværk af autoriserede forhandlere. Som et af de første volumenmærker, der tilbyder en række forskellige elektriske biler på det danske marked, fortsætter Renault Danmark med at drive udviklingen med ‘Renaulution’ planen som omdrejningspunktet for strategien.

Pressemeddelelse skrevet af
Søren Hyltoft

Press & PR Manager
soren.hyltoft@renault.com
24643941

Del på sociale medier:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Nyeste Indlæg

Dacia Picnic på Egeskov Slot

Dacia Picnic

Vi kan nu igen invitere Dacia ejere med familie til Dacia Picnic SØNDAG DEN 3. SEPTEMBER 2023 Vi glæder os meget til at møde 4.000

Privatleasing af Renault Megane Electric

Privatleasing igen et issue

Privatleasing af Renault Megane Electric er igen et issue efter en periode med larmende stilhed! Bilen kan nu privatleases for kun 3895 kroner om måneden.

CB AUTO RIBE Peugeot afdelingen i Ribe

Peugeot Elite Forhandler 2023

Peugeot har netop kåret årets Eliteforhandlere 2023. Ud af landets 63 Peugeot forhandlere er vi 23 Peugeot forhandlere, der har modtaget Elite Forhandler Certificering 2023.

HJULSKIFTE

Person info
Bilens info

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Beregn byttepris

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Hvad er din bil værd ?

Udfyld formular og vi vender tilbage med et estimat

BOOK SERVICE

Person info
Bilens info

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

window._lgconf= { dealerId: 'f0b955e9-0843-400e-91de-ce2e36eb3c17', inline:true }; var s = document.createElement('script'); s.type = 'text/javascript'; s.src = 'https://lg.indicata.com/widget/v1/widget.js'; document.getElementsByTagName('head')[0] .appendChild(s); return false;

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Book hjemmebesøg

Book prøvetur