Renault Kangoo

Renault Kangoo, der kommer som en mindre varebil, er praktisk, velindrettet og rummelig med et lastrum i en genre for sig selv.
Kangoo er udstyret med en manglende b-stolpe, der åbner for smart indretning og mere anvendelighed.  Varebilen har den bredeste sidedør på markedet (1,45 m) og giver dig nem adgang til din last – Og adgangen er let, for fordøren kan åbne i 90 grader.

En smart varebil, der samtidig ofte både er kontor og arbejdsplads, frokoststue og transportmiddel.

Læs hele artiklen, der beskriver, hvordan Kangoo blev International Van of the Year 2022.

Kangoo van of the year 2022

International Van

OF THE YEAR 2022

Kagoo årets varebil

Årets varebil 2022

Kontantpris fra

193.945 kr. ekskl. moms

Få en komfortabel og sikker kørsel

Med den velindrettede Kangoo, der er som skabt til erhvervskørsel i byen, opnår du næsten 3 meters længde i varebilen via den bredeste sidedør på markedet samt konstruktionen af passagersædet, der kan lægges fladt ned i niveau med lastrummets gulv.

Varebilen emmer af plads og brugervenlighed. Der er masser af aflæggeplads et smart handskerum, et rummeligt armlæn med låg, et rum oven på speedometret og en hylde over forruden, hvor du kan gemme papirer og følgesedler.

Førerpladsen er moderne med et Easy Link Multimediesystem, der giver dig adgang til alle dine apps og online-services via en 8’’ skærm, som er kompatibel med Android Auto™ og Apple CarPlay™ .

Sammen med de 11 køreassistancesystemer opnår du en komfortabel og sikker kørsel via det aktive nødbremsesystem og vejbaneassistenten, rear visision assistance.

Renault Kangoo Highlights

Vi forbeholder os ret til – uden forudgående varsel – at ændre på modelprogram, priser, tekniske specifikationer og udstyrsmæssige detaljer

Inspiration

Varebilen kan anvendes til en mangfoldighed af opgaver. Se med her så viser vi et udsnit ……

Tidligere
Næste

Har du spørgsmål om varebilen

Kontakt

Lars Peter Dehn

Lars Peter Dehn
Salgskonsulent Renault Erhverv
Tlf. +45 2844 9800

Få yderligere information om

Varebilens dimensioner og priser

Renault Kangoo til salg

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder

Se andre varebiler fra Renault