Skadecenter

Skadecenter i Ribe

Har din bil været udsat for en skade på den ene eller anden måde,  så er du kommet det rette sted. Vi har stor erfaring med at reparere små og store skader – også forsikringsskader.

CB Autos skadecenter laver selvfølgelig altid skaden efter fabrikkernes forskrifter, så bilen stadigvæk yder dig den optimale sikkerhed. Vi benytter originale reservedele og har stor erfaring med Renault og Dacia,  Peugeot og Citroën samt Fiat og Alfa Romea men tilbyder  reparation store som små af alle bilmærker.

Kontakt dit skadecenter i Ribe

Kontakt os i dag for at få en uforpligtende vurdering af skaden. Vi har den viden og erfaring, der skal til, for at sikre den bedst mulige behandling af din bil.  

Ring på 76 88 13 13 eller 76 88 13 14 for at bestille tid på

 

eller kig ind, vi er altid parat til at tage en snak om din skade.

Du kan trygt aflevere bilen hos os

Vort skadecenter  i Ribe råder  over det nyeste udstyr inden for opretterbænk og opretterudstyr samt et veluddannet personale, så din bil bliver behandlet af specialuddannede karosseritekniker.

Vi kan naturligvis håndtere både de større skader samt buler, ridser og andre små reparationer. Vi har et tæt samarbejde med de større danske forsikringsselskaber og hjælper dig gerne når skaden er sket.

Lån en bil medens vi reparerer din

Nogle skader kan tage længere tid at reparere end andre. Derfor tilbyder vi dig, som ekstra service, at du gratis kan låne en af vores biler, så længe din egen bil er til reparation.

Din bil er altid i sikre hænder når du vælger CB Auto som dit fortrukne skadecenter.

Benny Møller

Benny Møller

Pladesmed

Martin Krogh Jensen

Martin Krogh Jensen

Servicetekniker