Værksted

Værksted

Værkstedet råder over et team af dygtige og kompetente medarbejdere, som er specialiseret i alt inden for FIAT, ALFA ROMEO, RENAULT og DACIA køretøjer. Selvfølgelig reparerer vi også alle andre bilmærker på vores værksted. Vi servicerer både person- og varebiler. Vores medarbejdere opkvalificeres løbende igennem kurser og vi lægger vægt på, at yde dig en god og effektiv service. 

PLADEVÆRKSTED

Har uheldet været ude, og har du brug for at få din bil repareret efter en skade, vil vores pladeværksted sørge for, at du hurtigt kan komme ud at køre igen.

OMSYNSVÆRKSTED

Vores værksted er også godkendt som omsynsværksted. For yderligere information om omsyn hos CB Auto, se hjemmesiden www.omsynsvaerksted.dk

Husk vi stiller altid en gratis lånebil til rådighed ved værkstedsbesøg, ligesom vi tilbyder gratis hente og bringe service.

Ring på 76 88 13 13 eller 75 42 36 11 for at bestille tid på værkstedet.

Send værkstedsforespørgsel

Udfyld nedenstående formular og få besked fra vort værksted

Ønsker du en lånebil?

2 + 6 =

Lars Simony

Lars Simony

Værkfører

Kent Bocksch Jørgensen

Kent Bocksch Jørgensen

Værkfører

Carsten Behrendsen

Carsten Behrendsen

Eftermarkedschef

Jim Rasmussen

Jim Rasmussen

Værkførerassistent

Anders Brandt Winkler

Anders Brandt Winkler

Indehaver

Værkstedet har åbent som normalt

Værkstedet er fritaget fra restriktionerne og vil derfor være åbent som normalt.

Så skal du have skiftet til vinterdæk, have din bil til service eller har du fået en fejlkode i dit display, kigger du blot ind på vort værksted, her er intet ændret. Du kan også på forhånd booke tid på vort værksted.