Værksted hos CB AUTO RIBE

Autoriseret bilværksted med skarpe priser og professionelle løsninger

Du får en masse fordele ved at vælge os til at udføre service og opdateringer på din bil. Som autoriseret værksted har vi direkte adgang til bilproducenten, hvilket for dig betyder, at du får den optimale service. Endvidere bruger vi de rigtige dele, der er produceret til netop din bil, hvad enten det er Renault, Dacia, Peugeot, Citroën eller Alfa Romeo.

Har du et andet mærke er du også hjertelig velkommen, da vi reparerer og servicerer alle bilmærker på værkstedet. Har du været uheldig og har fået bilen alvorlig skadet, har vi et specielt skadecenter – se her.  Udover personbiler servicerer vi varebiler, busser og gulpladebiler generelt.

Gratis vejledning

Mange års erfaring udruster os med en viden, vi gerne deler med dig. Spørgsmål som –  Hvorfor skal min bil på værkstedet, den kører jo fint, eller Jeg har en periodisk fejl, hvad gør jeg?  – er ord vi ofte hører.  Spring aldrig over et service, da bestemte dele har en livslængde og udskiftes ved de nærmere definerede serviceintervaller. Du risikerer nedbrud eller du forringer bilens værdig, hvis du springer over. Så vær´ meget opmærksom på din bils serviceintervaller.

Ta’ kontakt til vor support, der vejleder dig med hensyn til bilens fejl, vedligeholdelse, serviceintervaller, serviceaftale etc. På den måde så slipper du for uforudsete regninger.

Gratis vejhjælp i 12 måneder

Vores kunder får en speciel gave efter et servicebesøg hos os. Efter et servicebesøg hos CB AUTO RIBE får du automatisk 12 måneders gratis vejhjælp indenfor Danmarks grænser og med transport til Ribe. Når din bil har været serviceret på vores værksted, får den et klistermærke i forruden, hvorpå du finder kontaktdetaljer med telefonnummer – et lille mærke, der ikke forstyrrer synsfeltet.

Serviceteknikere på værkstedet

Du får din bil serviceret af et bragende godt team af erfarne og kompetente mekanikere, som er specialiseret i dit bilmærke. Alle serviceteknikere opdateres løbende med de seneste nyheder og arbejdsgange, hvorfor de altid er ajour med viden om og knowhow om den enkelte bil. Det betyder for dig, at du får bilen serviceret hurtigt og effektivt.

SEPTEMBER KAMPAGNE

Gældende for alle bilmærker

Sikkerhedspakke

Sikkerhedspakke

Pakken indeholder bl.a gul vest og trafiktrekant og sælges til Renault, Peugeot og Citroën biler

Pris kr. 499,-

Aircondition

A/C Rens kr. 495,-
A/C Service incl. kølemiddel kr. 1050 Biler før 2016
A/S Service incl. kølemiddel kr. 1695 Biler efter 2016

Sikkerhedskit

Sikkerhedspakke

Pakken indeholder bl.a gul vest og trafiktrekant og sælges til Fiat og Dacia

Dacia kr. 250,- og Fiat kr. 548,-

Send bestilling til vores lager Mrk. September kampagne - så har vi alt klar, når du kommel

Book tid til næste servicebesøg online

Nu er det nemt at booke tid til næste servicebesøg. Du kan i ro og mag bestille, når det passer dig.

Vælg værksted efter bilmærke

Søger du specielle oplysninger eller tilbud til din bil,  find dem på de respektive sider herunder.

Garanti på fabriksnye biler

Ved køb af en fabriksny bil følger en garantiperiode automatisk med. Garantien dækker kun, hvis du overholder de serviceintervaller, du finder i den medfølgende servicebog, og hvis du har anvendt de rigtige reservedele.  Overholder du serviceintervallerne bevarer din bil samtidig en bedre gensalgsværdi. 

Har du et spørgsmål - eller ønsker du et tilbud

Specielle ydelser på værkstedet

Tandremsskift

Tandremmen, der er en af de vigtige komponenter i bilen, bør ifølge flere fabrikanter udskiftes hvert 4. -6. år eller ved det af fabrikken anbefalede kilometerinterval.  Egentlig har det ikke så meget med år at gøre men mere antal kørte kilometer.  Udskiftning af en skadet tandrem kan være en dyr affære, hvorfor vi anbefaler dig, at holde øje med instruktionsbogen eller værkstedets anbefaling for skift af tandrem.   

Dækskifte

Dækskifte er nødvendigt to gange om året, hvis du har valgt sommer og vinterdæk. Men det kan være vanskeligt at finde de rigtige dæk, hvorfor EU har indført dækmærkningsregler, der gør det nemmere for dig. Tre kriterier som brændstoføkonomi, bremselængde og støj er faktorer, der er bestemmende for om det er det rigtige dæk til din bil, og dermed skulle det være mere overskueligt. 

Aircondition

Aircondition i bilen har til opgave at køle og affugte.  Aircondition køler kabinen ned, når temperaturen øges og affugter om vinteren, hvor luftfugtigheden er høj.  Klimaanlæg ,der også er en slags aircondition blot lidt dyrere, giver dig mulighed for at indstille temperaturen til en bestemt temperatur. Dette gør at kulden ikke pludselig får overtaget i en lukket kabine.

Viskerblade

Et godt udsyn er essentielt for dig og din sikkerhed .  Ved at vedligeholde dem forlænger du ikke blot deres levetid, du sparer penge og nyder godt af et favorabelt udsyn. Viskerblade skal udskiftes når de er slidte og fx bygynder at larme. Der er mange ting, du selv kan gøre for at vedligeholde dine vinduesviskere for således at køre sikkert på vejene.

Undervognsbehandling

Ønsker du at beholde din bil er det vigtigt, at den undervognbehandles så hurtigt som muligt. Grunden er den at bilerne, der produceres under varemere himmelstrøm, ikke direkte er beregnet til det danske klima, hvor fugt og kulde er en del af hverdagen. Se rustbehandling som en investering på længere sigt, da du øger gensalgsværdien.  

Har du spørgsmål

Kontakt os – vi er altid parate til at hjælpe –

Specielle fordele forbundet med værkstedet

Værkstedskonto

Med en værkstedskonto etableres der en form for afbetaling. Men i modsætning til andre konti er den rentefri og uden gebyrer og det månedlige beløb trækkes automatisk fra dine konto. En værkstedskonto kan oprettes i forbindelse med et servicebesøg, en større reparation eller dækskifte. Du kan selv vælge om du vil betale over 10 eller 20 måneder.    

Omsynsværksted

Skal din bil omsynes. Fortvivl ikke vores værksted er godkendt som Omsynsværksted af Trafikstyrelsen og råder over den faglige ekspertise, som du har krav på. Spar tid og slip for flere besøg, vi hjælper dig, hvis du blot medbringer din synsrapport.

Falck bonus værksted

Har du Falck Vejhjælp og får din bil servicereret her optjener du 10% inkl. moms i bonus på

Du optjener ikke 10% bonus på hjul, dæk, kampagnevarer, tilbud, eller hvis du har forhandlet dig til en rabat.

Bonus værksted

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Book hjemmebesøg

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Beregn byttepris

Hvad er din bil værd ?

Udfyld formular og vi vender tilbage med et estimat

BOOK SERVICE

Person info
Bilens info

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Book prøvetur