CB AUTO RIBE
(+45) 75 42 36 11

Værksted hos CB AUTO RIBE

Autoriseret bilværksted med skarpe priser og professionelle løsninger

At vores værksted er professionelt og autoriseret betyder, at vi kan tilbyde en helt unik service og en række af fordele, når det kommer til vedligeholdelse af dit køretøj. Vi har nemlig direkte adgang til bilproducenten, hvilket giver os mulighed for at levere den absolut højeste kvalitetsservice i branchen. Det betyder også, at vi udelukkende anvender de korrekte dele, der er specifikke til dit bilbrand, uanset om det er Renault, Dacia, Peugeot, Citroën, Jeep eller Alfa Romeo. Men det stopper ikke der. Vi servicerer og reparerer også alle andre mærker og modeller i vores værksted – så du kan roligt stole på os, uanset hvilket køretøj du ejer.

Skulle uheldet være ude, og dit køretøj være blevet alvorligt beskadiget, har vi et specialiseret skadecenter, der kan hjælpe dig med at få styr på tingene igen. Men det er ikke kun personbiler, vi tager os af. Vi har også ekspertise inden for vedligeholdelse og reparation af varevogne, busser og andre kommercielle køretøjer. Så uanset dit transportbehov, kan du trygt overlade vedligeholdelsen og serviceringen af dit køretøj i vores hænder.

Gode raad til at skifte dæk

Skift til sommerhjul

Af hensyn til din og andre trafikanters sikkerhed anbefaler vi, at du skifter til sommerhjul, da det er det mest optimale, at du kører på dæk beregnet til sommertid og varmere temperaturer.

Når udetemperaturen overstiger 7°C, er det tid til at finde sommerdækkene frem.

Læs meget mere om hvorfor du skal skifte her

 

Gratis support

Mange års erfaring udruster os med en viden, vi gerne deler med dig. Spørgsmål som –  Hvorfor skal min bil på værkstedet, den kører jo fint, eller  – Jeg har en periodisk fejl, hvad gør jeg?  – er ord vi ofte hører.  Spring aldrig over et servicebesøg på værkstedet, da bestemte dele har en livslængde og udskiftes ved de nærmere definerede serviceintervaller. Du risikerer nedbrud eller du forringer bilens værdi, hvis du springer over. Så vær´ meget opmærksom på din bils serviceintervaller.

Ta’ kontakt til vor support, der vejleder dig med hensyn til bilens fejl, vedligeholdelse, serviceintervaller, serviceaftale etc. På den måde så slipper du for uforudsete regninger.

Book tid til næste servicebesøg online

Nu er det nemt at booke tid til næste servicebesøg. Du kan i ro og mag bestille, når det passer dig.

Gratis vejhjælp i 12 måneder

Efter et servicebesøg hos CB AUTO RIBE får du automatisk 12 måneders gratis vejhjælp indenfor Danmarks grænser og med transport til Ribe. Når din bil har været serviceret på vores værksted, får den et klistermærke i forruden, hvorpå du finder kontaktdetaljer med telefonnummer – et lille mærke, der ikke forstyrrer synsfeltet.

Har du et spørgsmål - eller ønsker du et tilbud

Specielle ydelser på værkstedet

Viskerblade

Et godt udsyn er essentielt for dig og din sikkerhed .  Ved at vedligeholde dem forlænger du ikke blot deres levetid, du sparer penge og nyder godt af et favorabelt udsyn. Viskerblade skal udskiftes når de er slidte og fx bygynder at larme. Der er mange ting, du selv kan gøre for at vedligeholde dine vinduesviskere for således at køre sikkert på vejene.

Omsynsværksted

Skal din bil omsynes. Fortvivl ikke, vores værksted er godkendt som Omsynsværksted af Trafikstyrelsen og råder over den faglige ekspertise, som du har krav på. Spar tid og slip for adskillelige besøg i synshallen, vi hjælper dig, hvis du blot medbringer din synsrapport.

Falck bonus værksted

Har du Falck Vejhjælp og får din bil servicereret her optjener du 10% inkl. moms i bonus på

Du optjener ikke 10% bonus på hjul, dæk, kampagnevarer, tilbud, eller hvis du har forhandlet dig til en rabat.

Bonus værksted

HJULSKIFTE

Person info
Bilens info

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Beregn byttepris

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Hvad er din bil værd ?

Udfyld formular og vi vender tilbage med et estimat

BOOK SERVICE

Person info
Bilens info

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

window._lgconf= { dealerId: 'f0b955e9-0843-400e-91de-ce2e36eb3c17', inline:true }; var s = document.createElement('script'); s.type = 'text/javascript'; s.src = 'https://lg.indicata.com/widget/v1/widget.js'; document.getElementsByTagName('head')[0] .appendChild(s); return false;

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Book hjemmebesøg

Book prøvetur