Peugeot 508

Peugeot 508 er genkendelig på det stilfulde og banebrydende design, som består af en lav silhuet, stramme linjer et muskuløst og skarpt look.

Den nye fastback fra Peugeot er spækket med lækkerier som Full LED forlygter, et skakternet kromgitter, avanceret teknologi, et æstetisk design og kompromisløs kvalitet.
Hver eneste detalje har et touch af perfektion!

Kontantpris fra

484.990 kr.

Peugeot 508 radikalt moderne

Peugeot 508, der næsten er utilladelig smuk  fra yderst til inderst, kommer i en fastpack version – dvs. inspireret af coupé-universet samtidig med at den har alle sedan-modellens egenskaber.

Banebrydende teknikker har muliggjort den enkle, slanke og sportslige silhuet. der fremhæver de rene linjer med  rammeløse døre,

Designmæssigt får du en bil, hvor Peugeot har tænkt ud af boksen.

Kabinen i den nye 508 er en sanseoplevelse med et Peugeot I-Cockpit, hvor du kan vælge stemningsmiljø i kabinen og tilpasse kørestilen til dit humør. Med en 10″ touch-skærm og online 3D navigation kan du anvende dine APPS eller Mirror Screen.

Lydmæssigt giver Hi-Fi Focal systemet en innovation lyd af højeste kvalitet, og komfortable sæder, der er AGR-certificerede – tildelt for ergonomisk design og et stort antal indstillingsmuligheder.

Peugeot eksperten hos CB AUTO RIBE udtaler

Flot design, høj finish, bedste kvalitet, de nyeste førerhjælpefunktioner og sidst men ikke mindst en super vejbeliggenhed, affjedring .. og ja, jeg kunne blive ved i det uendelige……Kom og prøv bilen, der venter dig en helt unik oplevelse”

Lars Peter Dehn

Lars Peter Dehn
Salgskonsulent Peugeot

Peugeot 508 Highlights

Vi forbeholder os ret til – uden forudgående varsel – at ændre på modelprogram, priser, tekniske specifikationer og udstyrsmæssige detaljer

Peugeot 508

Sikkerheden i den nye fastback

Ny Peugeot 508 er forsynet med en lang række teknologisk udstyr og førerhjælpefunktioner, som øger din sikkerhed, hjælper med dine parkeringsmanøvrer og gør det nemt at forstå omgivelserne og forholdene.

Et infrarødt kamera med Night Vision-teknologi på fronten af bilen gør det lettere at se fodgængere og dyr, når det er mørkt.

Værd af bemærke

Ovennævnte afhængig af version

Bestil en prøvetur

Udfyld formularen herunder

Peugeot 508 til salg