CB AUTO RIBE transpaarent logo

Ladestandere til opladning af el og plug-in

Ladestandere til opladning af din elbil eller plug-in hybrid findes nu overalt i landet. Desuden har du mulighed for at have din egen ladeboks, således du ikke er 100% afhængig af den offentlige.

De fleste el og plug-in hybridbiler er udstyret med det europæiske ladestik – også kaldet Type 2. Har du brug for en hurtigopladning eller lynopladning, når du er på farten, skal du bruge et specielt ladestik til hurtigopladning – stikket hedder CCS-Combo eller Chademo-hurtigladestik. 

Sådan oplader du hjemme

Ønsker du at oplade bilen hjemme, har du mulighed for egen installation, eller du kan købe en ladeboks.

Det er vigtigt – som du ser i videoen her – at  du har styr på din elinstallation. Det vil sige, at en autoriseret elinstallatør har godkendt en stikkontakt til opladning i dit hjem.

Sådant undgår du fejl ved hjemmeopladning

Vejledning udarbejdet af Sikkerhedsstyrelsen i samarbejde med TEKNIQ Arbejdsgiverne

Du har brug for en separat sikringsgruppe med fejlstrømsafbryder og kabler med tilstrækkelig tykkelse, som er trukket direkte fra din eltavle til en industrikontakt.

Ladeboks til hjemmet kan du købe hos forskellige leverandører. Hold øje med serviceaftale og mulighed for afgiftsrefusion.

Med Mormoropladeren eller nødopladeren sat til den nærmeste stikkontakt kan man i nødstilfælde oplade en elbil over en kortere periode med nedsat strømstyrke. Men lad så kort tid som muligt og indstil nødladeren til kun at lade med 6 ampere.  Desværre kan den lokale elinstallation ikke altid klare opgaven.  Så pas på.

Har du spørgsmål til ladestandere

Skal du vælge Clever, eon eller er der andre muligheder til din elbil eller plug-in Hybrid

Spørg en af vore konsulenter 

Gratis opladning

Findes ikke. Selvom du lader den op hjemme, skal du betale strøm, ligesom du betaler benzin til en almindelig bil. Du kan dog spare en del af udgifterne til opladning  fx ved  afgiftsrefusion alt afhængig af diverse faktorer. Spørg din salgskonsulent, der hjælper dig med at vælge den rigtige løsning tilpasset netop dit kørselsmønster.

Opladning af el og plug-in hybrid biler pris

Hos FDM har man undersøgt markedet for at at finde den ladeløsning til elbilen, som er bedste og billigste for dig alt efter om du ønsker at lade hjemme i byen, om du ønsker serviceaftale og hvor mange kilometer, du kører.

Husk prisen er afhængig af

Hvilken ladestander skal jeg vælge

Som autoriseret forhandler af Renault, Dacia, Peugeot, Citroën og Fiat byder vi på forskellige løsninger. Alle har sine fordele. Læs meget mere om de forskellige løsninger hos den enkelte importør. Klik på billedet nedenfor og du føres direkte hen til løsningen.

Det kan være et virvar at finde den rigtige løsning, selvom du finder den på en hjemmeside. Dine behov og dine ønsker betyder alt – så ta’ en snak med vore salgskonsulenter, der hjælper dig med råd og vejledning

NewMotion er Renaults ladeløsning – en komplet og kompatibel ladeløsning.

NewMotion er en del af Shell, hvorfor du med denne løsning får  de samme lademuligheder i Danmark og Europa

Løsningen omfatter en Renault Z.E.-Ready smart ladeboks og et ladekort.

Peugeots ladeløsning hedder Clever.

Clever tilbyder både  ubegrænset opladning via en intelligent ladeboks installeret på din privatadresse og på et bredt netværk af offentlige ladere.

Også Citroën har valgt Clever som ladeløsning.

I Clevers ladenetværk kan du finde ladestandere med hurtigopladning langs motorveje, i byrummet ved supermarkeder mv. – og netværket udbygges hele tiden både med hurtigopladning og lynopladning.

Hos Fiat anvender man e-GO ladeløsningen.

Du får adgang til netværk på 7000 ladepunkter i Danmark. Du får 5 års garanti på installation og ladeboks og kundesupport døgnet rundt. Gælder både nye og brugte biler. Attraktiv abonnementpris, ingen binding. 

Er du stadig i tvivl ?

Vi hjælper dig i mål – så du får den rigtige løsning

Her kan du lade bilen

Hvor finder jeg en ladestation

Der findes et stort antal ladestander i Danmark . Der kræves lidt planlægning, hvis du udelukkende kører på el landet rundt. Desuden kan du i de fleste el og plug-in hybridbiler finde den nærmeste ladestander i din navigation.

Ladestationer skyder op overalt – se også hvor du fremover kan lade elbilen

FDM har foretaget en undersøgelse, der viser hvorledes  et net af opladningsmuligheder spreder sig over det ganske land.
I øjeblikket er det muligt at oplade eller lynlade sin elbil følgende steder i Danmark:

Circle K, Clever, E.ON,  FDM, Ionity, Lidl, OK, Shell, Sperto, Tesla, Q8

Læs også den spændende artikel om flade og anderledes opladningsmuligheder i England, der synes at være på forkant med usædvandlige lademuligheder.

Ring til din salgskonsulent

På tlf. +45 7542 3611

Vi hjælper dig igennem hele processen fra kørselsbehov, antal kilometer, opladning hjemme eller ude, refusion etc.

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Book hjemmebesøg

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Beregn byttepris

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Hvad er din bil værd ?

Udfyld formular og vi vender tilbage med et estimat

BOOK SERVICE

Person info
Bilens info

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Book prøvetur