Hybridbil - hvorfor det ?

Hybridbiler, der udleder mindre Nox- emissioner er skånsomme mod miljøet

Hybridbiler  kan deles op i to kategorier: Dem der skal lades op, og dem der selv genererer strøm. Når du køber en hybridbil, betaler du måske lidt mere end ved en almindelig benzin/diesel bil, men du får en bil med  avanceret teknologi, derfor er hybridbiler stadig lidt dyrere end benzinbiler.

Til gengæld – og det er vigtigt at tænke over – er de billigere i drift, da du bruger mindre benzin, du har mindre vedligeholdelse og betaler mindre i ejerafgifter. Strengt tages kan deles op i tre forskellige:

Mild-hybrid: Kører primært på diesel eller benzin og tilkobler kun i kort tid en lille elektrisk motor

HybridHer skal påfyldes brændstof, og batteriet  oplades under kørslen

Plugin-hybridHer kan man oplade batteriet med kabel  og under kørslen skifte mellem benzin og el

Skal du vælge en hybrid ?

Send et spørgsmål til vor salgskonsulent

Hybridbiler – hvornår er det ren hybrid

Der er tale om en ren hybridbil, hvis bilen ikke skal  oplades men skifter automatisk mellem at køre på benzin/diesel og el. Hybridbilerne er udstyret med mindre højvoltsbatterier og kører typisk ikke længere end et par kilometer på el ad gangen.

Batteriet oplades når forbrændingsmotoren startes, og når bilen bremser. Bilen kører på el, så snart der er nok energi på batteriet.

Hastigheden spiller en rolle, når bilen vælger mellem el eller benzin.  Ved høje hastigheder vil bilen som udgangspunkt ikke køre på el. Derfor opnår du den største fordel ved hybridteknologien, når du kører i byen, hvor der er mange stop-start, og hvor elmotoren får bilen til at køre længere på literen.

Hvornår skal du vælge hybrid

Som beskrevet ovenfor kører hybridbilerne kun få kilometer på el, førend der slås over i benzin eller diesel.  Kører du lange ture på motorvejen hver dag, er det måske ikke den rigtige bil for dig. Kører du derimod mange små ture i byen, er hybridbilen ideel. Så undersøg dit kørselsbehov – dit kørselsmønster og køb bil derefter, hvis du vil udnytte hybridteknologien til fulde.

Fordele og ulemper ved en Hybrid

Fordele

Ulemper

Har du spørgsmål vedr. hybridbiler

Send et spørgsmål til vores salgskonsulent

Hvornår er der tale om en Plug-in Hybrid

Plugin-hybrid biler kan som navnet indikerer lades op fra en ladestander eller i nødstilfælde fra en stikkontakt. Plug-in hybrid bilerne er udstyret med større batteri end en hybridbil, men et mindre batteri, end det man finder i en elbil. I dag kan plugin-hybrider typisk køre mellem 15 og 60 km på el på et fuldt opladet batteri.

Plugin-hybrid bilen kan fungere som elbil over korte distancer, hvorefter den vil fungere som en hybridbil, hvor den kører både på brændstof og el. Bilen oplades når benzinmotoren startes, og når bilen bremser, hvorefter der køres på el, så snart der er nok energi på batteriet til fremdrift.

Hvornår skal du vælge en Plug-in hybrid bil

Plug-in hybridbilerne er udstyret med en større motor end hybrid bilerne og kan derfor køre længere på ren el, førend de slår over på benzin eller diesel.

En anden fordel er, at du kan lade batteriet op og  straks køre på el – du behøver ikke vente på, at bilen selv lader batteriet op.

Fordele og ulemper ved en Plug-in hybrid

Fordele

Ulemper

Hvilke Hybrid og Plug-in Hybrid biler kan vi tilbyde

Se vort udvalg af disse biler

Dette er i øjeblikket vort udbud af hybrid og plug-in hybrid biler.

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Book hjemmebesøg

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Beregn byttepris

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Hvad er din bil værd ?

Udfyld formular og vi vender tilbage med et estimat

BOOK SERVICE

Person info
Bilens info

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Book prøvetur