Renault camper

5 stjernet Renault campervan

Renault er ikke blot smarte personbiler og rummelige varebiler. Snart er det også femstjernede camperoplevelser. Mød den nye Hippie Caviar Hotel

Effekterne af Corona har været utallige. De fleste har virkelig været dårlige, men der er også positive effekter. I takt med at verden har lukket sig omkring os – har vi udforsket vores eget land. Skovene vrimler med gående, campingpladserne er fyldt til bristepunktet, og der er kommet mange flere campere på vejene.

Nu lancerer Renault så en femstjernet camperoplevelse, der snildt kan konkurrere med selv de mest hippe hoteller – men hvor man ikke pludselig risikerer igen at stå i en lockdown, så den romantiske weekend aflyses. Med Hippie Caviar Hotel får man en femstjernet oplevelse med blandt andet tagterrasse og bløde lænestole, og med frihed til at køre lige derhen, hvor man har lyst

Udgangspunktet er den nye Renault Trafic, der lanceres næste år.

Den luksuriøse camper er inspireret af 60’erne, og sender en kærlig tanke til den ikoniske Renault Estafette campervan. Formålet med den luksuriøse camper er at understrege, at Renault er i gang med at udvikle en række VIP-varevogne bygget på skræddersyede individuelle løsninger. Desuden er den hippe caravan forløberen til den elektriske Trafic, der lanceres i 2022.

Camping med Renault

Den nye camper er ikke et stort skrummel, der er svær at parkere, men bygger på de eksisterende kompakte mål for en Trafic, hvilket gør den nem at parkere og komfortabel at køre. Nu er det jo en showcar, så der er skruet op for de dristige farver og de eksotiske materialer i bilen, der i øvrigt får premiere den 27. august på Düsseldorf Motor Show.

Fleksibilitet er jo nøgleord i enhver fed camper – også i den nye Renault. Bænksæderne kan konverteres om til en komfortabel seng, med bagklappen åben, og med indbyggede gardiner, har man et rum beskyttet mod regn og blæst. Og på toppen af bilen er der en tagterrasse med lænestole og kaffebord.

Men det stopper ikke her. Mens man på hoteller kan bestille roomservice med morgenmad og middag, kan man på Hippie Caviar Hotel bestille en smart container, der har bad, toilet og lade boks indbygget. Alt sammen leveret til der, hvor man påtænker at køre hen. Og hvis man har brug for det – kan man også få leveret cykler.

Der er ikke priser og lanceringsdato på Hippie Caviar Hotel

Happy camping

I førerkabinen er der malet med en smuk vandgrøn farve, mens instrumentbordet er piftet op med detaljer af eksklusivt læder. I opholdskabinen er farven sølvgrå, og der er brugt eksklusivt træ og naturlige plantefibre i indretningen.

Camper Interiør

OM RENAULT
Renault er et historisk bilmærke, pionere indenfor elektriske køretøjer i Europa og har altid udviklet innovative køretøjer. Med den nye strategiske plan – Renaulution – er Renault påbegyndt en ambitiøs transformation, der skal øge Renaults konkurrencedygtighed og blandt andet udvikle nye elbiler. Ambitionen er, at Renault skal være synonym med modernitet og teknologisk innovation indenfor teknologi, energi og mobilitetsservices.

Renault Danmark er det lokale datterselskab, der sælger og servicerer Renault Groups produkter gennem et dedikeret netværk af autoriserede forhandlere. Som et af de første volumenmærker, der tilbyder en række forskellige elektriske biler på det danske marked, fortsætter Renault Danmark med at drive udviklingen med ‘Renaulution’ planen som omdrejningspunktet for strategien.

Pressemeddelelse skrevet af
Søren Hyltoft

Press & PR Manager
soren.hyltoft@renault.com
24643941

Del på sociale medier:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Nyeste Indlæg

Dacia runder 10 mio.

Dacia runder 10. mio biler

Fra begyndelsen i Rumænien i 1968, har Dacia de seneste to årtier transformeret sig til et internationalt brand. Netop nu kører bil nummer 10 mio.

Fiat Red 500 e

Januartilbud hos Fiat

Januartilbud hos Fiat – få offentlig opladning i hele 2022 med i prisen Selvom julen er bag os, er vi stadig i gavehumør hos CB

Jogger i byen

Dacia Jogger til 179.990 kroner

Priserne på den nye Dacia Jogger er lige blevet offentliggjort. Priserne begynder ved 179.990 kr. for versionen med 5 sæder. For blot 5000 kroner ekstra

Book hjemmebesøg

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Beregn byttepris

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Hvad er din bil værd ?

Udfyld formular og vi vender tilbage med et estimat

BOOK SERVICE

Person info
Bilens info

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Book prøvetur