Tour de France i Danmark 2022

Tour De France – Renault fest

Renault Veteranerne og Renault Danmark inviterer til fest og farver ifm Tour de France

Når Tour de France-feltet tager afsted på 2. etape fra Roskilde på lørdag, vil helikopteren forhåbentlig fokusere på det franske flag udført i ni klassiske Renault på et lukket område 15 minutters kørsel fra  Roskilde. Her inviterer Renault Veteranerne og Renault i Danmark til fest og farver. Alle er velkomne til at se Tour de France fra første parket

Renault felt ved Tour de France

Der er dømt dansk/fransk folkefest, når Tour karavanen passerer Borrevejle rundkørslen (Munkholmvej/Hornsherredvej) omtrent 17 km udenfor Roskilde på lørdag. Her inviterer Renault Veteranerne i samarbejde med Renault i Danmark til fest med fransk musik, croissanter, kølig Rosé og frisklavet kaffe fra morgenstunden. Alt er helt gratis og nydes på et stort areal lige ud til tour-ruten. I midten af det store område har man placeret ni klassiske Renault biler i rød, hvid og blå, der fra luften danner det franske flag.

Bag initiativet står den garvede Renault veteran Henrik Stenholt i samarbejde med Renault i Danmark

”Vi har været i gang med planlægningen længe, og håber at der kommer mange mennesker til vores lille arrangement, som er helt gratis. Vi har jo næsten fransk blod i årene, og når nu Tour de France kommer forbi, så gir´ vi den gas”, siger Henrik Stenholt og fortsætter.

Renault Veteraner ved Tour de France

”Vi har lånt et 2000 kvadratmeter stort område lige ud til rundkørslen, hvor rytterne kommer forbi. Her har vi har samlet 11 klassiske Renault, hvor de ni af dem danner det franske flag. På arealet byder vi på gratis kaffe, croissanter, øl, vand og naturligvis vin – helt gratis sponseret af Renault i Danmark.

Fra RN Danmark, der står for importen af Renault i Danmark, glæder Communication & Event Manager Søren Hyltoft sig som et lille barn til dagen.

”Det bliver fantastisk og vi håber at rigtig mange mennesker vil komme forbi og fejre begivenheden med os. Som importør af Renault er det jo legendarisk, at en så stor fransk begivenhed kommer til landet. Samtidig har Renault også været en del af Tour d France historien med eget cykelhold fra 1978 til 1985 med stjerner som Bernard Hinault og Laurent Fignon, der begge vandt Tour de France flere gange. Så selvfølgelig skal vi være med til at fejre det”, siger Søren Hyltoft, der samtidig kan takke Renault Veteranerne for at arrangementet er blevet til virkelighed.

”Renaults historie daterer sig tilbage til 1898 og rækken af legendariske Renault modeller er nærmest uendelig. Og det er helt fantastisk, at der findes så dedikerede mennesker som dem i Renault Veteranerne. De har virkelig lagt meget arbejde i dette og stiller op med deres flotte klassiske biler på dagen”

På det mere end 2000 kvadratmeter store areal vil det franske flag blive lavet af ni klassiske biler.

Det blå i det franske flag udgøres af: en R8, R10, 4CV. Det røde af Fuego, Ondine, R8, mens den hvide farve er lavet af en Dauphine-Deluxe, 4CV, Gordini. Desuden vil der være en gul R4L og servicevognen, er en smuk AHG varevogn.

Alle er som sagt velkomne til at deltage i fejringen, der er placeret lige ved rundkørslen Borrevejle (Munkholmvej/Hornsherredvej) lige udenfor Roskilde. Vejene lukkes 8:30, og man kan parkere ved vejen, der fører fra Lundby mod rundkørslen.

Programmet ser ud sådan:

Kl. 9.00: Opstart: Kaffe/te, croissanter – fransk musik skaber den helt rette stemning

kl. 9.00: Udstilling af Megane Electric

Kl 10:45. Den festlige tour karavane kommer forbi

Kl 11.00: Der diskes op med fadøl, sodavand og kølig rose.

Kl 12. 45. Rytterne passerer

Pressemeddelelse af Søren Hyldtoft kan læses her: Renault inviterer til Tour fest ved Roskilde

Del på sociale medier:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Nyeste Indlæg

Tour de France i Danmark 2022

Tour De France – Renault fest

Renault Veteranerne og Renault Danmark inviterer til fest og farver ifm Tour de France Når Tour de France-feltet tager afsted på 2. etape fra Roskilde

Book hjemmebesøg

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Beregn byttepris

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Hvad er din bil værd ?

Udfyld formular og vi vender tilbage med et estimat

BOOK SERVICE

Person info
Bilens info

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Book prøvetur