Masser af tips og gode tilbud, som vil gøre din bil klar til det sene forår og sommeren.

 

 

NYHED!

Nu er næsten alt igen, som det plejer at være på dit værksted

 

Solen varmer dejligt, fuglene kvidrer, og vi danskere længes efter at nyde sommeren i det fri efter lang tid indenfor i hus eller lejlighed. Vi ved at mange mennesker har vigtigere ting at tænke på end bilen, men service og reparationer kan ikke udskydes i det uendelige…

 

Vores værksteder holder åbent, med rengjorte faciliteter og friske mekanikere – og vi holder afstand til alt andet end din bil! Sommeren er her snart. Så hvad venter du på?

 

Velkommen på dit Renault værksted!

 

Sommerkampagnen gælder på autoriserede Renault værkstæder t.o.m. 31. juli 2020.

Kan ej kombineres med andre rabatter og tilbud. Priserne er vejledende og kan variere fra forhandler til forhandler.

 

———————————

 

Sommerkontrol:

Vi kontrollerer

 

Pollenfilter

Kontrol af funktion.

Bremser

Visuel kontrol af stand. Bremsebelægninger og bremseskiver.

Forrude

Visuel kontrol af stand og slitage.

Viskerblade

Visuel kontrol af stand og slitage.

Eksteriørt lys

Visuel kontrol af funktion.

 

Sommerkontrol med fokus på kabinemiljø og bremser

Er der noget som alle virkelig har fået øjnene op for i dette forår, er det vigtigheden af den luft vi indånder. Ved årets sommerkontrol på Renault værkstedet sætter vi derfor fuld fokus på din sikkerhed, og supplerer rækken af kontrolpunkter med et check af bilens pollenfilter. Gennem et effektivt pollenfilter minimerer du nemlig risikoen for, at du og din familie skal dele kabineluften med usunde partikler.

 

BOOK TID NU

 

 

 

Det bedste filter

15% rabat på allergenfilter

Vores fineste og mest effektive pollenfilter hedder allergenfilter. Filteret stopper alle partikler helt ned til en størrelse på 2,5 tusindedele millimeter. Det betyder at pollen og mange andre uhygiejniske partikler effektivt holdes udenfor kabinen.

 

Allergenfilteret er Renaults højest klassificerede filtertype. Filteret er specielt konstrueret til at kombinere stort luftflow med høj filtreringsevne. Filteret er så finmasket, at det stopper alle partikler helt ned til en størrelse på 2,5 tusindedele millimeter.

 

Til forskel fra dit standardfilter har allergenfilteret en polyfenolbaseret belægning, som neutraliserer 92% af alle allergifremkaldende partikler.

 

Opsummerer vi filterets forskellige egenskaber, er dette i stand til at stoppe ubehagelige lugte, skadelige gasser og allergifremkaldende partikler. Kort sagt: Dette er Renaults absolut bedste filter til at skabe en ren og frisk luft i bilen.

 

BOOK TID NU

LÆS MERE

https://www.renault.dk/sommer

 

 

Dine bremser

 

15% rabat på bremser

Dit Renault værksted kender dit bremsesystem ud og ind, og ved helt præcis, når der er noget der trænger til reparation eller udskiftning. Og selvfølgelig bruger vi kun Renault Originaldele, der matcher perfekt og sørger for at din bil bremser, som var den fabriksny.

 

Nedbremsning – en kompleks kædereaktion

En nedbremsning er i virkeligheden en kompleks kædereaktion fra bremsepedal til bremseklodser og bremseskiver. Kædereaktionen afsluttes ved at dækkene tager fat i asfalten og får bilen til at stoppe. Til hverdag udnytter vi kun en lille del af bremsesystemets kapacitet, hvilket gør det svært at opdage mangler. For at bremsesystemet skal bevare sin fulde effekt, bør det naturligvis kontrolleres regelmæssigt af en ekspert hos din Renault forhandler – helst én gang om året.

 

BOOK TID NU

—————————————

 

Sådan forebygger vi sammen Covid-19 på Renault værkstedet

Hos Renault værksteder står vi som altid klar til at hjælpe dig. Vi gør samtidig vores yderste for at udvise hensyn til både dig som kunde, samt til vores forhandlere og følger derfor COVID-19 udviklingen og myndighedernes krav og anbefalinger meget nøje. Det er vigtigt for os, at du kan færdes i tryghed, derfor har vi iværksat en række tiltag hos vores forhandlere som sikrer både deres og din sikkerhed.

 

Gælder specifikt for værkstedet (kontakt din lokale forhandler for yderligere information)

 

Alle servicemedarbejdere benytter engangshandsker.

Vi afspritter nøgle, håndtag, rat og gearknop inden afhentning.

Mulighed for kontaktfri aflevering af bil + nøgler ved brug af nøgleboks.

Mulighed for afhentning og levering af din bil på privatadressen efter nærmere aftale. (kontakt din lokale forhandler for detaljer om dette)

Din bil afsprittes efter kørsel til og fra værkstedet.

 

Læs komplet information om Covid-19 her.

 

LÆS MERE

https://www.renault.dk/covid-19.html

 

—————————————–

 

Må vi have lov til at byde på gratis filmperler?

For os danskere har den seneste tid budt på en række forskellige hjemmeaktiviteter og ikke mindst har vores streamingtjenester glødet. Vi er derfor parat med 5 stærke tips til dig på rigtig skønne og underholdende roadmovies, og vi taler her om ægte filmperler. Og vi topper op med fredagsslik til filmperlerne, således at du kommer i den helt rigtige stemning.

Hent dit fredagsslik

Kom forbi dit Renault værksted og hent din lakrids (værdi 25 kr.).

Maks. én pakke pr. Renault-bil.

Gælder t.o.m. 30. Juni 2020.

 

National Lampoon’s Vacation.

Thelma & Louise.

Cars.

Little Miss Sunshine.

Easy Rider.

 

LÆS MERE

https://www.renault.dk/sommer

 

——————————————-

 

 

National Lampoon’s Vacation.

National Lampoon’s Vacation

Dette er den første film i serien om familien Griswold og deres mislykkede ferie. I filmen begiver familien sig ud på en rejse på tværs af USA, med det formål at besøge forlystelsesparken Wally World. Rejsen, som far Clark (Chevy Chase) har planlagt minutiøst og i mindste detajle, bliver stærkt udfordret af problemer, der bevirker at planen ændres. Spørgsmålet er så, om de nogensinde når frem til Wally World.

 

SE TRAILEREN HER

https://www.imdb.com/title/tt0085995/?ref_=fn_al_tt_1

 

Thelma & Louise

Få film har fremkaldt så stærke reaktioner som roadmovien om Thelma & Louise, og det er definitivt en film, man gerne refererer til, når diskussionen handler om stærke og cool kvindelige rollekarakterer. Det er ikke altid nemt, at sætte fingeren præcis på en film eller et tidspunkt, hvor en skuespiller slår igennem, men i tilfældet med Brad Pitt handler det præcis om syv minutter i Thelma & Louise. Iklædt slidte jeans og cowboyhat kommer han ind i filmen for at forføre Thelma og bagefter er intet som det har været før…

SE TRAILEREN HER

https://www.imdb.com/title/tt0103074/?ref_=nv_sr_srsg_0

Cars

Bilernes verden er præcis ligesom vores verden, men der findes ingen mennesker, kun biler og andre køretøjer. Denne computeranimerede film viser, at biler er akkurat som os, de vil være flotte, hurtige, altid vinde og naturligvis vil de imponere dem, som de er interesseret i. Men livet handler ikke kun om at være bedst og nå målet, det gælder også om at nyde rejsen dertil.

SE TRAILEREN HER

https://www.imdb.com/video/vi2702747929?ref_=vp_rv_2

 

 

Little Miss Sunshine

Little Miss Sunshine er en bittersød dramakomedie, som virkelig er et must at se.

Da den 7-årige Olive, det yngste medlem i familien Hoover, mod alle odds bliver udtaget til at deltage i en børneskønhedskonkurrence i Californien, pakker hele familien deres ”næsten” fungerende folkevognsbus for at foretage den 3 dages lange tur gennem USA, for at Olive skal kunne udleve sin drøm…

SE TRAILEREN HER

https://www.imdb.com/title/tt0449059/?ref_=nv_sr_srsg_0

 

Easy Rider

Easy Rider er en roadmovie fra 1969, som handler om to mænd, som gør oprør mod det gængse etablissement, og begiver sig på tværs af USA på deres motorcykler. Dennis Hopper og Peter Fonda er yderst troværdige i deres roller, og i en birolle ses ovenikøbet en ung Jack Nicholson, der på en helt uforglemmelig måde giver den som en forsumpet advokat.

Denne film var den første, der benyttede rigtig rockmusik i stedet  for klassiske kompositioner, med musik fra artister og grupper som Steppenwolf (Born to be wild), The band og Jimi Hendrix.

 

Dennis Hopper’s lavbudgetfilm kom til at forandre filmhistorien på en enkelt nat. Vil du have et indblik i, hvordan 70’ernes rebelske filmbølge blev sparket igang, er det denne film, du skal huske at opleve.

SE TRAILEREN HER

https://www.imdb.com/video/vi1293925401?playlistId=tt0064276&ref_=vp_rv_1

 

—————————————–

Få et sundt kabinemiljø

Vidste du, at din bil er som et drivhus? Her samles støv og fugt, hvilket gør det til en perfekt yngleplads for skimmel og andre ubehageligheder. For at slippe for dårlig og usund luft i bilen, bør dit aircondition system rengøres en gang om året. Book straks en tid og nyd godt af den friske luft hele året!

 

AC-rengøring -15%

Allergenfilter 15% rabat

 

Ren AC = ren kabineluft

Sørg for at luften i kabinen er lige så frisk som luften udenfor. Vi anbefaler AC-rengøring en gang om året.

 

BOOK TID NU

 

Allergenfilter 15% rabat

 

Vores fineste og mest effektive pollenfilter hedder allergenfilter. Filteret stopper alle partikler helt ned til en størrelse på 2,5 tusindedele millimeter. Det betyder at pollen og mange andre uhygiejniske partikler effektivt holdes udenfor kabinen.

 

HVAD ER ALLERGENFILTERETS EGENSKABER?

Allergenfilteret er Renaults højest klassificerede filtertype. Filteret er specielt konstrueret til at kombinere stort luftflow med høj filtreringsevne. Filteret er så finmasket, at det stopper alle partikler helt ned til en størrelse på 2,5 tusindedele millimeter.

 

Til forskel fra dit standardfilter har allergenfilteret en polyfenolbaseret belægning, som neutraliserer 92% af alle allergifremkaldende partikler.

 

Opsummerer vi filterets forskellige egenskaber, er dette i stand til at stoppe ubehagelig lugte, skadelige gasser og allergifremkaldende partikler. Kort sagt: Dette er Renaults absolut bedste filter til at skabe en ren og frisk luft i bilen.

 

HVORFOR ER DET NØDVENDIGT MED AC-RENGØRING?

Aircondition systemet er noget af det sværeste at rengøre i din bil. Gennem systemet sendes ikke blot kold og varm luft, men også fugt og støv, hvorfor miljøet er den perfekte grobund for skimmel og bakterier. Når bakteriemængden bliver tilstrækkelig  stor, spreder bakterierne sig via luften, som cirkulerer i bilen, og til sidst vil man kunne registrere en sur og dårlig lugt i kabinen. Mange tror at denne dårlige lugt kommer fra måtter og beklædning, men årsagen skal altså findes i aircondition systemet.

 

 

HVORDAN KAN JEG VIDE, HVORNÅR DET ER TID TIL AC-RENGØRING?

Det første og vigtigste tegn på at din aircondition trænger til rengøring, er at luften i kabinen begynder at lugte lidt sur. En AC-rengøring er særlig vigtig for dig der ofte kører korte strækninger og som ikke har bilen parkeret i garage eller carport. Som en god tommelfingerregel anbefaler Renault AC-rengøring en gang om året.

 

HVAD OMFATTER ET AC-SERVICE?

Et aircondition system behøver regelmæssig service for at fungere effektivt. Systemet taber 5-8% af kølemidlet pr. år, hvilket betyder at kompressoren skal arbejde hårdere. Ved et AC-service på et autoriseret Renault værksted kontrolleres der for evt. lækage og kølemidlet tappes af, vejes, renses og påfyldes igen. Dette er den optimale miljømæssige måde at gøre tingene på. Der skiftes også olie på kompressoren og de bevægelige dele. Renault anbefaler, at der foretages et AC-service med 24 måneders interval.

 

————————————————–

 

Ingen kender din bils forrude bedre end os

Alle skader i din forrude er farlige ud fra et sikkerhedsmæssigt synspunkt. En skade i forruden på kun 1 cm i diameter kan skjule et menneske på 50 meters afstand. Derfor har forsikringsselskaberne sat selvrisikoen meget lav, så der ikke skal være økonomiske årsager til grund for at køre rundt med en skadet forrude.

 

Efter udskiftning af forrude kræves der en kalibrering af forrudens funktioner og sikkerhedssystem. Det drejer sig bl.a. om funktioner som regnsensor og autobremse. Alle Renault værksteder har naturligvis de avancerede instrumenter, der kræves til kalibrering.

 

Glasreparation

Har du fået en lille skade på forruden, skal du booke tid til reparation inden skaden vokser, og du skal udskifte hele forruden.

 

Udskiftning af forrude

Hvis du har fået en større skade på forruden, skal du udskifte den med det samme, inden der sker noget mere alvorligt.

 

 

Viskerblade til forrude 15%

Nye og rene viskerblade giver perfekt udsyn og slider mindre på forruden. Prisen er ekskl. montering.

 

 

DERFOR ER DIN FORRUDE SÅ VIGTIG!

Mange undersøgelser viser samme resultat: En dårlig forrude er en trafikrisiko. Vej- og trafikinstituttet i Sverige har udregnet, at udsynet reduceres med 15% på grund af en slidt, ridset og skadet forrude. Og i mørke bliver problemet endnu større.

 

Faktum er, at selv små skader kan give en betydelig reduktion af udsynet. Vidste du at en skade i forruden på kun 1 cm i diameter kan skjule et menneske på 50 meters afstand?

 

Forruden er en bærende del af bilens karrosseri og af stor betydning for bilens stabilitet. Faktisk kan forruden stå for op til 30% af bilens strukturelle styrke, og det er forklaringen på, at en skadet forrude kan sprække blot ved at køre over en stykke ujævn vej. En anden vigtig rolle for forruden er, at den skal yde støtte for airbaggen i passagersiden.

 

IKKE BARE EN GLASRUDE

Samme bilmodel har ofte 3-4 forskellige typer forruder med forskellige egenskaber, der er tilpasset de funktioner og udstyr, som bilen er udstyret med. Når en forrude skiftes skal kamera og anden elektronik kalibreres igen. Desuden kan der findes laminering, der holder forruden isfri eller reflekterer info på forruden – head up-display.

 

Vi som byggede din bil, ved præcis hvilken forrude du skal have, og hvordan den skal kalibreres for at give den optimale funktionalitet.

 

REPARER ELLER SKIFT FORRUDEN?

De fleste små stenslag kan ofte repareres. Undtaget er stenslag der sidder midt i førerens synsfelt eller langs forrudekanten. Er stenslaget stort, eller er det begyndt at løbe, står forruden oftest ikke til at redde og må skiftes.

 

Det er således en god idé at få repareret et stenslag på forruden i tide, så du sparer tid og penge – og så er det tilmed bedre for miljøet. En reparation påvirker heller ikke forrudens holdbarhed, da den forbliver lige så stærk som før reparationen.

 

Kunne du tænke dig at vide hvordan vi reparerer et stenslag? Ved stenslaget bores der et hul med et diamantbor. Der anvendes et specialværktøj til at suge luften ud og derefter presses reparationsvæsken ind. Efterfølgende foretages der en hærdning med UV-lys. Til sidst poleres glasoverfladen så den bliver helt transparent og får en flot finish.

 

TIPS TIL LÆNGERE LEVETID FOR FORRUDEN

Du kan minimere slidtage og ridser på din forrude ved at være generøs med mængden af sprinklervæske, og samtidig sørge for at viskerbladene er hele og rene. Skulle du være så uheldig at få et stenslag, skal du straks sætte et stykke tranparent tape over hullet således, at der ikke trænger skidt ind og forværre skaden. Dette øger chancen for at stenslaget kan repareres, således at du ikke skal have forruden skiftet.

 

LAV SELVRISIKO

I flere forsikringsselskaber deler man Renaults nulvision med ingen skadede forruder på danske veje. Derfor har flere forsikringsselskaber sat selvrisikoen for udskiftning og reparation af forruder lavt. Vi benytter kun Renault Originale forruder, og ved præcist hvordan man monterer, limer og kalibrerer forruden, så alle de vigtige sikkerhedsfunktioner fungerer optimalt – fx. regnsensor og autobremse.

 

——————————

 

Tænk Danmark i sommer

Hvorfor skal vi danskere tage til udlandet, når vi bor i et land med en af verdens skønneste somre. Og netop i sommeren 2020 har vi alle muligheder for at nyde vores land på en helt anderledes måde, og opdage helt nye steder i Danmark eller besøge gamle favoritsteder, som man ikke har nået de sidste år. Men husk at rejse under ansvar! Sørg hele tiden for at holde afstand til både andre mennesker og biler, ligesom du og din familie skal spritte/vaske hænder ofte!

 

Er du klar til sommerens eventyr?

Når du har bil eller kan låne en, er der ingen undskyldning for ikke at opdage og opleve nye spændende og naturskønne steder i vort dejlige land. Sørg for at være klar til at medbringe f.eks. cykler, kano, surfbræt og/eller udstyr til en herlig picnic!

Priserne er vejledende og kan variere afhængigt af bilmodel og forhandler. Forbehold for skrive- og trykfejl.

Måtter og bagagerumsmåtte gælder ikke for den Nye Clio, Nye Captur eller Nye Zoe.

 

 

TAGBØJLER15%

Vejl. pris fra: 1.420 kr.

 

Til fastgøring af transportudstyr på tag. F.eks. til cykelholder, skiholder eller tagboks. Opfylder gældede sikkerhedsstandarder med god marginal. Sælges parvis.

——-

CYKELHOLDER TIL TAGBØJLER 15%

Cykelholder til tagbøjler

Vejl. pris fra: 1.150 kr.

 

Hurtig montering på lastholdere, uden at den skal justeres. Enkel og sikker måde at transportere cykel på.

—————

RENAULT tagboks

Vejl. pris fra: 4.820 kr.

 

Få plads til alt på rejsen! En praktisk og robust tagboks der øger bilens bagageplads. Elegant strømlinet design i matsort nuance. Findes i forskellige størrelser. Kompatibel med alle lastholdere.

—————–

MOBILHOLDER MED TRÅDLØS QI-LADNING. 15%

Vejl. pris fra: 570 kr.

—————

BAGAGERUMSMÅTTE 15%

Vejl. pris fra: 370 kr.

—————–

TEKSTILMÅTTER COMFORT 15%

Tekstilmåtter Comfort

Sæt med 4 stk

Vejl. pris fra: 440 kr.

 

Er hurtige at lægge i takket være to smarte fix-punkter.

Sæt med 4 gulvmåtter (for og bag).

——————-

LÅSBARE HJULBOLTE – 4 STK. 15%

Låsbare hjulbolte til aluminiums- og stålfælge – Sæt med 4 stk. en for hvert hjul.

Vejl. pris fra: 519 kr.

 

Denne bolttype kan kun sættes på og tages af ved hjælp af en speciel hjulnøgle, som følger med i et sæt bolte (udover denne hjulnøgle indgår fire låsbare bolte, en til hvert hjul).

————————-

MULTIFUNKTIONSHOLDER 15%

Multifunktionsholder med beslag

Vejl. pris fra: 860 kr.

———————-

 

HOLDER TIL TABLETS 15%

Vejl. pris fra: 750 kr.

 

Den fastgøres nemt på nakkestøtten og giver passagerne på bagsædet mulighed for at se en video via en tablet 7 til 10” skærm.

—————————

CYKELHOLDER TIL TRÆKKROG COACH 15%

Vejl. pris fra: 3.999 kr.

Monteres på trækkrog – 2 cykler (13 polet).

 

Monteres hurtigt på anhængertrækket, så du nemt og sikkert kan transportere alle familiens cykler. Vipbart og hængslet for nem adgang til bagagerummet.

—————-

 

CYKELHOLDER TIL TRÆKKROG HANG-ON 15%

Vejl. pris fra: 650 kr.

2 cykler.

 

Monteres hurtigt på anhængertrækket, så du nemt og sikkert kan transportere alle familiens cykler.

——————–

BAGAGERUMSMÅTTE EASYFLEX 15%

Vejl. pris fra: 1.640 kr.

 

Det er et must at beskytte bagagerummet når du skal transportere beskidte ting. Kan dække hele lastrummet op til forsæderne og kan når det er foldet sammen bruges til opdeling af bagagerummet.

 

—————–

 

Lastgitter 15%

Vejl. pris fra: 1.810 kr.

 

En korrekt adskillelse mellem bagagerummet og kabinen, er uundværlig til transport af dit husdyr og til alles komfort.