Renault Arkana

Renault Arkana er en ny nichemodel for mærket, og selvom den er baseret på samme fundament som Captur Crossover, er den større, og den coupé-lignende form betyder, at den har en anden form for appel.

Den coupé-lignende sporty SUV vil helt sikkert skille sig ud på vejene. Med slanke linjer og en robust stil gør Arkanas unikke silhuet den til en SUV som ingen anden.

Kontantpris for lagerbil fra

335.990 kr.

Sporty SUV med prima kvalitet

Med et sporty look, der ikke går på kompromis med pladsen, byder Arkana på masser af plads til både føreren og passagererne.

Du får ikke alene benplads nok til hele familien, bagagerummet, der byder på op til 513 liters plads, giver dig plads til kufferter og sportslige udfoldelser.
Læs om Bilbasens test at Arkana.

Hvad angår det indvendige, så udmærker Renault Arkana sig ved en prima kvalitet med instrumentbord i blødt materiale og kromdetaljer på rat og gearstang.
Bilen byder også på rat i kunstlæder, sorte stofsæder samt et multimediesystem med smartphone-deling Bluetooth (kompatibel med Apple Carplay, DAB+ og traditionel FM/AM radio.

Kontakt
Renault eksperten hos CB AUTO RIBE  

Klaus

Klaus Malmberg 
Salgskonsulent Renault og Dacia

Udstyrsvarianter

Den nye Arkana findes i tre versioner 

Arkana Zen

Arkana Zen

Arkana Zen TCe 140 EC

Fremhævet udstyr
Håndfrit nøglekort
EASY LINK 7″ Multimediesystem med Apple Carplay
Pianosort kølergitter foran med krom indsatser
17″ aluminiumsfælge Bahamas
Skiltegenkendelse
Hastighedsbegrænser og fartpilot

Arkana dynamic

Arkana Intens

Arkana Intens TCe 140 EDC

Fremhævet udstyr
18″ aluminiumsfælge “Pasadena”
Bakkamera
Ambientebelysning
Midterkonsol med opbevaring
Varme i forsæderne
Adaptiv fartpilot

Arkana hos CB AUTO RIBE

Arkana R.S. Line

Arkana R.S. Line E-TECH hybrid 145

Fremhævet udstyr
EASY LINK 9.3″ Multimediesystem 
Bakspejl med nat/dag tilstand
P-sensor på siderne
Håndfri parkering
Advarsel ved blinde vinkler
Rear Cross Traffic Alert (RCTA)

Arkana Highlights

Vi forbeholder os ret til – uden forudgående varsel – at ændre på modelprogram, priser, tekniske specifikationer og udstyrsmæssige detaljer

Sæt personligt præg på dín Arkana

Arkana nærmest skriger efter at udtrykke din personlige stil. Med et bredt sortiment af tilbehør samt utallige tilbehørskombinationer kan du tilpasse Renault Arkana til dine ønsker og behov. Uanset om du skal på vinterferie, på genbrugspladsen med trailer eller blot have ekstra bagage med kan du finde tilbehørsalternativer til din Arkana.

Med de unikke 18” aluminiumsfælge, kofangerskørter og spoiler bag er der lagt op til fest.  Du kan også vise din eventyrlige side på Arkana med ekstravagante dørtrin i begge side, der både syner og sikrer. Spark til farverne og skil dig ud fra mængden – du kan virkelig gøre din Arkana helt unik.

Overvej også

Bestil en prøvetur

Udfyld formularen herunder

Renault til salg