Renault CAPTUR

Træd ind i Renault CAPTUR’s urbane og moderne univers. Med det nye C-shape LED kørelys, den nye kølergrill og de nydesignede 17 “alufælge, udstråler vores nye CAPTUR dynamik og god stil mere end nogensinde. Forestil dig en SUV, der passer til din personlighed. Oplev vores udvalg af farver og to-tonede muligheder med 23 farvekombinationer til rådighed. Materialernes kvalitet, det gennemførte finish og det smarte interiør – kabinen i Renault CAPTUR oser af god stil.

Renault CAPTUR kan privatleases fra kun 2.590 pr måned med 4.995 i førstegangsydelse – kom ind og se bilen live og hør meget mere om den

 

Renault Megane

Vælg den elegante stil

Vi har givet den det fineste materiale indeni. Gearstang og rat i læder, indsatse i børstet aluminium, eksklusivt indtræk: Renault MEGANE Sport Tourer Bose Edition byder dig velkommen i en raffineret atmosfære. Det el-indstillelige førersæde giver dig komfort som aldrig før takket være massagefunktionen og den justerbare lændestøtte.

Lev livet med Bose®

Bose® lydsystemet, der er specielt designet til Renault MEGANE Sport Tourer Bose Edition, giver dig en exceptionel high definition lydkvalitet. De 9 højttalere er ideelt fordelt i førerrummet og den indbyggede subwoofer i bagagerummet giver dig en exceptionel ren, akustisk oplevelse.

Renault Megane kan privatleases fra 2.895,- pr måned med 9.995,- i førstegangsydelse

TWINGO

Den helt nye TWINGO bliver chik og kan tilføjes moderne styling med dens nye front, nye LED-lyssignatur og nye 15” Venetian-alufælge. Hvis det skal være endnu mere raffineret, kan du vælge de nye farver og mærkater – toppen af poppen! Du er selv herre over interiøret. Rummeligt, lyst, strålende farver… Brug de specielle brugertilpasningspakker til at designe dit interiør, som du vil have det. Der er masser af plads til kreativitet! Din helt nye TWINGO bliver en dygtig copilot takket være dens integrerede EASY LINK-tablet med berøringsskærm. Tilslut din Apple™- eller Android™-smartphone og få adgang til dine yndlingsapps på den 7 tommer store skærm. 

Den helt nye TWINGO er praktisk til hverdagskørsel uden at gå på kompromis med sikkerheden. Advarsel om kørebaneafvigelse, fartpilot-hastighedsbegrænser, elektronisk stabilitetskontrol (ESC) og front- og sideairbags… Kør i fuldkommen sikkerhed med den helt nye TWINGO!

Samtidig kan den helt nye Reanult TWINGO privatleases fra 1.699 kr./md. med 4.995 i førstegangsydelse*

 

Renault KADJAR

Giv et stærkt indtryk

Den nye Renault KADJAR er fuldstændig gendesignet og har et mere selvsikkert udvendigt design, såvel som optimeret komfort og kvalitet inde i bilen.

LED-lygter, hajfinne antenne, støbt kølergitter, solide kofangere og 19-tommer letmetalfælge tiltrækker øjeblikkeligt opmærksomhed.

Om bord i SUV´en giver kvaliteten af detaljer et raffineret udtryk og finish. Den brugervenlige nye Renault KADJAR har en ny midterkonsol i nyt design, med en 7-tommer skærm i landskabsformat.

Renault KADJAR kan privatleases fra 3.487 pr måned med førstegangsydelse på kun 9.995,-