NY Renault CAPTUR 2020!

Oplev den helt nye Renault Captur, der med sit rå design, skarpe C-Shape forlygter i LED, med 6 forskellige motorer og over 90 kombinationer kan du designe den Captur der passer lige præcis til dig og din kørestil !
En bagsædebænk, der kan foldes sammen og glide over 16 cm, et rekordstort bagagerumsvolumen (op til 536 liter) og flere opbevaringsrum (op til 27 liter)… CAPTUR tilbyder det bedste med en brugertilpasset oplevelse om bord!
Førerfokuseret 9,3″ multimedietouchskærm, 10,2″ digitalt instrumentpanel, innovativ flydende konsol med en futuristisk “E-shifter”-gearstang, snilde opbevaringsrum med mere. Stig ind og tag plads!

Privatleasingpris fra kun 2.699 pr måned med 4.995,- i førstegangsydelse!

 

 

Renault Megane

Vælg den elegante stil

Vi har givet den det fineste materiale indeni. Gearstang og rat i læder, indsatse i børstet aluminium, eksklusivt indtræk: Renault MEGANE Sport Tourer Bose Edition byder dig velkommen i en raffineret atmosfære. Det el-indstillelige førersæde giver dig komfort som aldrig før takket være massagefunktionen og den justerbare lændestøtte.

Lev livet med Bose®

Bose® lydsystemet, der er specielt designet til Renault MEGANE Sport Tourer Bose Edition, giver dig en exceptionel high definition lydkvalitet. De 9 højttalere er ideelt fordelt i førerrummet og den indbyggede subwoofer i bagagerummet giver dig en exceptionel ren, akustisk oplevelse.

Renault Megane kan privatleases fra 2.995,- pr måned med 9.995,- i førstegangsydelse

 

 

 

 

Renault HYBRID og EASY-LIFE

Som pionerer inden for elbiler, har vi udviklet den innovative og eksklusive E-TECH-teknologi. Den er beskyttet af 150 patenter, og den har givet os mulighed for at udvikle to typer hybride motorer:

  • E-TECH: hybrid uden tilslutning
  • E-TECH  Plug-in: genopladelig hybrid ved et elstik

Vores E-TECH-teknologi giver dig:

  • maksimal el-kørsel
  • maksimal køreglæde
  • den enestående alsidighed ved vores flagskibs modeller, som starter med den nye Renault CLIO.

TRYK HER for at se mere omkring den kommende hybridteknologi

 

Se alle priser og brochurer på din næste nye Renault lige her !

TWINGO

Den helt nye TWINGO bliver chik og kan tilføjes moderne styling med dens nye front, nye LED-lyssignatur og nye 15” Venetian-alufælge. Hvis det skal være endnu mere raffineret, kan du vælge de nye farver og mærkater – toppen af poppen! Du er selv herre over interiøret. Rummeligt, lyst, strålende farver… Brug de specielle brugertilpasningspakker til at designe dit interiør, som du vil have det. Der er masser af plads til kreativitet! Din helt nye TWINGO bliver en dygtig copilot takket være dens integrerede EASY LINK-tablet med berøringsskærm. Tilslut din Apple™- eller Android™-smartphone og få adgang til dine yndlingsapps på den 7 tommer store skærm.

Den helt nye TWINGO er praktisk til hverdagskørsel uden at gå på kompromis med sikkerheden. Advarsel om kørebaneafvigelse, fartpilot-hastighedsbegrænser, elektronisk stabilitetskontrol (ESC) og front- og sideairbags… Kør i fuldkommen sikkerhed med den helt nye TWINGO!

Samtidig kan den helt nye Reanult TWINGO privatleases fra 1.699 kr./md. med 4.995 i førstegangsydelse*

Renault KADJAR

Giv et stærkt indtryk

Den nye Renault KADJAR er fuldstændig gendesignet og har et mere selvsikkert udvendigt design, såvel som optimeret komfort og kvalitet inde i bilen.

LED-lygter, hajfinne antenne, støbt kølergitter, solide kofangere og 19-tommer letmetalfælge tiltrækker øjeblikkeligt opmærksomhed.

Om bord i SUV´en giver kvaliteten af detaljer et raffineret udtryk og finish. Den brugervenlige nye Renault KADJAR har en ny midterkonsol i nyt design, med en 7-tommer skærm i landskabsformat.

Renault KADJAR kan privatleases fra 3.395 pr måned med førstegangsydelse på kun 9.995,-

 

 

 

 

 

 

 

Renault CLIO V

 Udtryk din personlighed

Sensuelle linjer, dynamisk profil, fremtrædende sider og et nyt lys-signatur med full LED-lygter… Den helt Nye CLIO vil betage dig fra det øjeblik, du kaster blikket på dens moderne og dynamiske stil, som er understreget med den nye Valencia Orange-metallakering. Den lille bil har en bred vifte af muligheder for at passe til enhver smag, med det brugertilpasselige tilbehør.
Hver eneste detalje tæller inde i bilen. Den helt Nye CLIO har gennemgået en revolution og har materialer og finish af høj kvalitet. Med det nye førerfokuserede, smarte cockpit og de omsluttende sæder kan du nyde en køreoplevelse, der vil stimulere dine sanser.

Privatlease din nye Renault Clio V fra kun 2.099 i måneden med 4.995 i førstegangsydelse!!!!