Peugeot e-208

Peugeot e-208 er den nye støjsvage elbil med det gennemførte forførende og eksklusive udseende. Den nye teknologi, bilens lynhurtige acceleration og lave driftsomkostninger placerer bilen i en klasse for sig selv.

Kontantpris fra

289.990 kr.

Peugeot e-208 lille lækker sportslig elbil

I 2020 blev Peugeot 208  kåret til “Car of the Year 2020″  et sikkert bevis på danskernes smag. Den nye Peugeot elbil sikrer dig gode  køreoplevelser i en boble af stilhed og komfort.  Det 2-farvede løve-logo, hjulkasser i sort højglans og de 17” diamantslebne alu-fælge er med til at karakterisere bilen.

208 er bygget på en modulplatform, der gør det muligt at vælge mellem el, benzin eller diesel uden at gå på kompromis. 

I kabinen finder du Peugeot i-cockpittet af nyeste generation. Det lille gokart-lignende 8 kantede rat med indbyggede betjeningsknapper, den store 10″ HD touchskærm og de spidsfindige toogle switches gør kørslen  intuitiv og dynamisk.  

Du kan skrue op for stemningen eller personliggøre den i kabinen med RGB LED med 8 farver og således få et mere moderne look.

Peugeot eksperten hos CB AUTO RIBE udtaler

“Den kompakte 5-sæders bybil er cool og sporty og shiner med en flot og lækker kabine med mange sjove og finurlige detaljer

Alexander C

Alexander Christiansen
Salgskonsulent Peugeot

Peugeot e-208 Highlights

Vi forbeholder os ret til – uden forudgående varsel – at ændre på modelprogram, priser, tekniske specifikationer og udstyrsmæssige detaljer

Peugeot e-208

Peugeot e-208 - 100% elektrisk

Elbilen indeholder et højspændingsbatteri med en kapacitet på 50 kWh samtidig med at pladsforholdene i kabine og bagagegrum stadig er gode.

Med 3 køreprogrammer opnår du den optimale kørsel:

Eco: Optimerer rækkevidden via regulering af nogle parametre
Normal: Optimal komfort – ved almindelig anvendelse hver dag
Sport: Fokus på høj ydelse og køreglæde

Værd af bemærke

Bestil en prøvetur

Udfyld formularen herunder

Peugeot 208 til salg