Peugeot 308

Peugeot 308 tiltrækker sig opmærksomhed med sin karakterstyrke og dynamiske udstråling – den er som den første model forsynet med Peugeots nye logo – et brølende løvehoved.
Således forenes det historiske med det ultramoderne, hvor logoet troner majestætisk på kølergitteret.

De uforlignelige teknologier i det nye I-Cockpit gør ethvert op0hold i bilen til en unik oplevelse.

Kontantpris fra

309.990 kr.

308 design og teknologi med brugervenlighed

Tredje generation af Peugeot 308 er 11 cm længere end forgængeren, hvilket betyder væsentlig bedre benplads ved bagsædet.  Bilen udstråler en naturlig eksklusivitet, der også omfatter kørekomforten, hvor en kombination af effektivitet og ydeevne opnås ved at vælge mellem plug-in hybrid, diesel eller benzinmotorer.

Det stilrene design og de atletiske og rene linjer afspejler de dynamiske køreegenskaber.

Kabinen, der er udstyret med det innovative Peugeot I-Cockpit, giver nem adgang til alle funktioner og bidrager betydeligt til din komfort.

Et nyt rat med alle betjeningskontakter, en ny head-up instrumentgruppe samt en ny midterkonsol med trådløs opladning og opbevaringsrum sikrer førerens komfort og sikkerhed.

Peugeot eksperten hos CB AUTO RIBE udtaler

“Med 308 er du altid opkoblet via infotainmentsystemet, hvor du kan nyde musikken og slappe af i de komfortable sæder med sædevarme”

Alexander C

Alexander Christiansen
Salgskonsulent Peugeot

Peugeot 308 Highlights

Vi forbeholder os ret til – uden forudgående varsel – at ændre på modelprogram, priser, tekniske specifikationer og udstyrsmæssige detaljer

Peugeot 308

Sikkerheden i Peugeot 308

På sikkerhedsområdet er bilen opgraderet betydeligt i forhold til forgængeren med bl.a. en avanceret fartpilot, Active Safety Brake, automatisk katastrofeblink ved nødbremsning og 6 airbags.

Værd af bemærke

Bestil en prøvetur

Udfyld formularen herunder

Peugeot 308 til salg