All inclusive hos CB AUTO RIBE

CB AUTO ALL INCLUSIVE

Kør fremtiden trygt i møde med CB Auto All Inclusive. Der er tænkt på stort set alt. Afdrag på bilen, forsikring, fuld service- og reparationsaftale, dækskifte og opbevaring, gratis reparation af stenslag i forruden, gratis lånebil med fri kilometer og kun den bedst mulige service!

Forsikring
Kaskoforsikringen er med fuld kasko hvilket betyder at den dækker skader ved påkørsel af dyr, mennesker eller bygninger, brand, tyveri af din bil og den lovpligtige ansvarsforsikring er naturligvis med.

Forsikringen dækker til samme pris som beskrevet i all inclusive priserne – blot du er over 25 år og ikke har en skadeshistoritik – er du under 25 eller har haft en skade, er der en beskeden merpris

Service og Repationsaftale
Bilen følger servicebogens obligatotiske serviceeftersyn, kontrol og eventuel udskiftning af bremser, viskerblade, pærer, påfyld af sprinklervæske – kort sat nærmest ALT. Det eneste, der ikke er inkluderet som standard, er nye dæk, punktering af disse samt navigationsopdateringer

Afdrag
Finansieringen pr måned som du betaler stille og roligt ned. All inclusive konceptet kræver en udbetaling på 20% og er med variabel rente

Vejhjælp
Vejhjælp er der for dig, når bilen punkterer og skal bugseres til værkstedet, hvis nøglen er låst inde, du har været impliceret i et uheld, uanset om skylden er din eller en andens.

 

Skift & opbevaring af hjul
Vi tager os af skift af komplette hjul 2 gange årligt ved forårets og efterårets indtræden, og samtidig sørger vi for, at dine hjul bliver opbevaret på skånsom vis på vores store dækhotel.

Gratis reparation af stenslag
Et stenslag kan hurtig udvikle sig til store revner i din rude. Får du et stenslag, er det vigtigt, at du henvender dig inden for kort tid. Så kan vi hjælpe med at forhindre, at det udvikler sig. Ved all inclusive konceptet er der hvis du er over 25 år kun en lille selvrisiko ved udskift af en hel forrude.

Gratis lejebil
Når din bil er til service eller på værksted hos os, har du altid mulighed for at låne en gratis lejebil. Du skal blot spørge efter det, når du bestiller tid til din bils værkstedbesøg. Husk på der er fri kilometer, så er uheldet ude og du har et møde i den anden ende af landet, så tøv ikke og nyd bare turen i din gratis lånebil

Citroën C1 fra kun kr. 1.769

pr måned med CB Auto All Inclusive

Citroën C1 Live er nok én af mest populære minibiler på det danske marked grundet dens især lave pris – stilrene franske design og gode og fejlfri teknik.

For mere info kontakt Daniel lind Bjerregaard vores Citroën specialist på 5455 0250

Peugeot 108 fra kun kr. 1.779 pr måned med CB Auto All Inclusive

Er du mere til designet på Peugeot 108? Så koster det kun 10 kroner ekstra pr måned – Peugeot er Citroëns “storebror” i deres tvillingeformation og her er designet virkelig sat i højsædet

For mere info kontakt Alexander Christiansen – vores Peugeot specialist på 9363 2600

Fiat Panda Hybrid fra kun kr. 1.875 pr måned med CB Auto All Inclusive

Fiat Panda Hybrid –   Panda er utrolig velkørende og med dens lange historie bag sig er teknikken hele tiden forfinet, så køreoplevelsen konstant forbedres. Med hybridteknologien er du fremtidssikret.

For mere info kontakt Thomas Mathiesen – vores Fiat specialist på 21472132

 Fiat 500 Pop fra kun kr. 2.089 pr måned med CB Auto All Inclusive

Et stil-ikon med uendelig meget personlighed. Fiat 500 har mange år på bagen og er ikke blevet mindre populær – Den er én af Europas mest solgte biler og tiltaler både unge som ældre.

For mere info kontakt Thomas Mathiesen – vores Fiat specialist på 21472132