Personbiler

Renault KADJAR

Bliv forført af designet

Med flydende linjer, aggressivt kølergitter og fremhævede skuldre udtrykker Renault KADJAR dristighed. Inspirerende, solid og sportslig og ved din side hver eneste dag. Der er masser af lys i Renault KADJARs store og komfortable kabine, der bringer dig til nye eventyr med et touch af raffinement.

Kør efter eventyr

Skift miljø, oplev noget nyt… Takket være øget frihøjde og tre geartilstande – 4WD, 2WD med udvidet greb og 2WD – baner Renault KADJAR vejen mod nye horisonter. Velkommen til en crossover-verden!

Se mange flere Renault ved at klikke på logoet herover

 

Fiat 500X

X

– 500X udtrykker de værdier, der gjorde 500 til et ikon, som er anerkendt over hele verden. I 500X fuldendes det italienske designs forførelse af bilens soliditet, komfort, præstationer og konstante opkobling til omverdenen.

XTREME

– takket være bilens misundelsesværdige balance mellem køreegenskaber, stabilitet og køreglæde, som skyldes det uafhængige hjulophæng af MacPherson-typen. Og takket være muligheden for både forhjulstræk, forhjulstræk med Traction+ og firehjulstræk er den segmentets mest fleksible tilbud.

DACIA DUSTER

Flottere, mere robust, mere Duster end nogensinde!

 

Dacia Duster giver dig alt, hvad du behøver. Mulighederne i den rummelige kabine gør at du kan indrette din bil så den passer præcis til dine behov og interesser. Og Dacia Duster tilbyder desuden flere praktiske opbevaringsrum i kabinen, som gør køreturen mere behagelig. Den Dacia Duster findes i både en 4×2- og en 4×4-udgave

Klik på Dacia logoet i toppen af denne side og se meget mere

Vi har altid et stort udvalg af nye biler af mærkerne Fiat, Alfa Romeo, Renault og Dacia

Har du specielle ønsker med hensyn til farve og udstyr – så klarer vi også det. Finansiering er vi også gode til – kontakt os og hør nærmere. Leasingfinansiering kan vi levere gennem flere af vore samarbejdspartnere. Vi har en stor gennemgang af brugte biler, så kontakt os hvis du ønsker noget specielt.

Ønsker du yderligere oplysninger, bedes du kontakte én af vore sælgere nedenfor.

Thomas Kvist Mathiesen

Thomas Kvist Mathiesen

Salgskonsulent - Fiat og Alfa Romeo

Klaus Malmberg

Klaus Malmberg

Salgskonsulent Renault

Daniel Lind Bjerregaard

Daniel Lind Bjerregaard

Salgskonsulent