Personbiler

Renault

Passion For Life

Renault er med sit banebrydende franske design med den elegante europæiske stil, høje sikkerhedsniveau og ikke mindst easy life !

Klik her og se en verden af modeller samt Renaults bud på fremtiden!

 

Fiat 500X

X

– 500X udtrykker de værdier, der gjorde 500 til et ikon, som er anerkendt over hele verden. I 500X fuldendes det italienske designs forførelse af bilens soliditet, komfort, præstationer og konstante opkobling til omverdenen.

XTREME

– takket være bilens misundelsesværdige balance mellem køreegenskaber, stabilitet og køreglæde, som skyldes det uafhængige hjulophæng af MacPherson-typen. Og takket være muligheden for både forhjulstræk, forhjulstræk med Traction+ og firehjulstræk er den segmentets mest fleksible tilbud.

Dacia

Hvad betyder noget for dig, når du køber bil?

Pris? Garantipolitik? Reservedelsforsyning? Motiverede forhandlere?
Dacia er blevet kåret til Årets Importør af AutoBranchen Danmark for 2. gang i træk og vinder netop på disse punkter! Med andre ord, bilforhandlerne er vilde med Dacia – og de er vilde med at give dig så god en oplevelse som muligt, når de sælger dig en bil.
Klik her og se meget mere
Lige nu er Duster på lager sat ned med 15 – 25.000 ! Skynd dig inden det er for sent

Vi har altid et stort udvalg af nye biler af mærkerne Fiat, Alfa Romeo, Renault og Dacia

Har du specielle ønsker med hensyn til farve og udstyr – så klarer vi også det. Finansiering er vi også gode til – kontakt os og hør nærmere. Leasingfinansiering kan vi levere gennem flere af vore samarbejdspartnere. Vi har en stor gennemgang af brugte biler, så kontakt os hvis du ønsker noget specielt.

Ønsker du yderligere oplysninger, bedes du kontakte én af vore sælgere nedenfor.

Thomas Kvist Mathiesen

Thomas Kvist Mathiesen

Salgskonsulent - Fiat og Alfa Romeo

Anders Holberg

Anders Holberg

Salgskonsulent - Peugeot & Export

Daniel Lind Bjerregaard

Daniel Lind Bjerregaard

Salgskonsulent - Dacia og Brugte personbiler