Personbiler – nye biler i Ribe

Personbiler af mærkerne  Fiat, Renault, Dacia, Peugeot, og Citroën  sælges hos CB AUTO Ribe. Derforuden servicerer vi Alfa Romeo biler.

Vi er autoriseret forhandler af mærkerne

Betegnelsen “autoriseret forhandler” er faktisk et kvalitetsstempel, der fortæller dig, at forhandleren – det er os – er godkendt og anerkendt af producenten til at sælge og servicere personbiler.

renault
Dacia
Peugeot Logo
Citroën Logo
Fiat
Renault Captur e-tech

Renault CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid

Den nye CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid tilbyder uovertruffen alsidighed. Ved blandet kørsel er rækkevidden op til 65 km på rent elektrisk kørsel.

Emissionsfrit og næsten lydløst kan du køre gennem byen. med et forbrug på kun 1,5 liter pr. 100 kilometer i hybridfunktionen og et output på 160 HK.  

Renault …  Passion For Life

Renault er med sit banebrydende franske design med den elegante europæiske stil, høje sikkerhedsniveau og ikke mindst easy life et bud på den optimale bil.

Klik her og se en verden af modeller samt Renaults bud på fremtiden!

 

Dacia Sandero Stepway

Den nye Sandero Stepway byder på et helt igennem moderniseret design i crossover-stil. Indvendigt finder du et moderne og rummeligt interiør, der sammen med den moderne teknologi, vil gøre både korte og lange ture langt mere behagelige.

Vi har den allerede i Ribe – kom og prøv!
Læs også de mange flotte pressemeddelelser om Dacia Sandero.

Dacia

Dacia er blevet kåret til Årets Importør af AutoBranchen Danmark for 2. gang i træk og vinder netop på  Pris? Garantipolitik?  Reservedelsforsyning?  Motiverede forhandlere?

Med andre ord, bilforhandlerne er vilde med Dacia – og de er vilde med at give dig så god en oplevelse som muligt.

Dacia Sandero Stepway ny bil
Peugeot 2008

NY PEUGEOT 2008 SUV ALLURE

Kom og se Peugeot 2008, der med sit markante design og iøjnefaldende LED-lygtesignatur er blevet et stilikon for sin klasse med et tiltrækkende ydre, der matches af et elegant interiør.
Netop nu køres der kampagne på denne.

Peugeot

I 1810 grundlægges virksomheden Peugeot Frères. Den innovative Peugeot familie udviklede konstant deres industrielle aktiviteter. De producerede alt fra savklinger til fjedre og paraplystativer.
Mere end 200 år senere er navnet Peugeot stadig synonymt med innovation og alsidighed. Innovationen kommer bl.a. til udtryk gennem introduktionen af el-biler og hybridmotorer

Citroën C4 – Danmarkspremiere

Netop nu i marts 2021 lancerer Citroën sin nye C4 og den nye elektriske ë-C4; en ny æra inden for design, exceptionel komfort og fleksibelt valg af drivlinje: 100% elektrisk, benzin eller diesel.

Citroën – inspired by you

I 1919 startede André Citroën rejsen med mærket af samme navn…Lanceringen af “Type A”, som var den første Citroën, blev annonceret i 1919. Inden for det første år på markedet sælger Citroën 10.000 biler. I 1926 er næsten hver tredje bil på de franske veje en Citroën. Siden da har virksomheden udviklet spændende futuristiske biler. I 1920 er Citroën C5 aircross SUV plug-in hybrid et godt bud på en fremtidsbil.

 

Citroen C4
Personbiler 3 dørs Fiat

Fiat Elektrisk 500 med tre døre

Fiats elektriske 500 findes nu i en ny og smart 3+1 udgave, hvilket betyder at, der er skabt en udgave med en ekstra mindre dør bagtil i forlængelse af den almindelige dør. Den lille bagdør er bagudhængslet. Således kan hele siden åbnes, og man får optimal adgang til bagsædet – hvis man skal have små børn eller større gods med. Den lille dør kan kun åbnes i forbindelse med den almindelige dør.

Fiat

Firmaet Fiat startede tilbage i 1899 med etableringen af Fabbrica Italiana Automobili Torino.

Den entusiasme, der dengang som nu drev visioner om udvikling, innovation og fremskridt, har skabt et firma, som har arvet over 100 års passion, know-how og erfaring – et firma som bygger biler og baner vejen for fremtiden

Denne ekstremt lange erfaring har gjort meget: fra den første 500 over den helt nye 500-e model til det sidste skud på stammen: En Fiat Tipo.

Overvejelse om brugt bil

Skal du købe ny eller brugt bil?

Er du førstegangskøber eller skal du have din eksisterende bil udskiftet ?
Udfordringen er den samme.
Fordelene med en bil – ny eller brugt – ligner hinanden. Med en bil bliver du uafhængig af offentlig transport, du kan lægge en lidt mere nøjagtig schedule, da ventetid og forsinkelser ikke skal indregnes og du kan når som helst tage familien med i bilen og køre derudaf.

Udfordringerne i at vælge afhænger af din økonomi, status og kørselsbehov. 
Er du usikker på alt det med økonomi hjælper vi dig gerne her hos CB Auto Ribe. Du kan blandt andet vælge at lease bilen med de fordele der følger deraf.
Din status er i sidste instans med til at indikere hvilken type bil du skal have. Har du en familie. En stor familie. Har du netop fået en baby. Eller kører du alene. Også dit kørselsbehov spiller ind her. Skal bilen primært bruges i byen eller til længere ture. Ligger abejdspladsen langt væk bliver der pludselig snak om mange kilometer.

Alle disse overvejelser kan du gøre dig – så bliver det nemmere at vælge.

 

 

 

Overvejelser om ny bil

Fordele ved at købe en ny bil

Dette er nogle af de fordele, du opnår ved at købe en ny bil. Der er selvfølgelig flere – men disse punkter sætter gang i dine overvejelser.

 • En ny bil kommer med fabriksgaranti
 • Du får en bil med den nyeste teknologi 
 • Sikkerheden er bedre i det kravene er blevet større
 • Følelsen af ny bil er uimodståelig
 • Ejendomsfornemmelsen ligeså  
 • Der påløber ikke de store reparationer

Fordele ved at købe en brugt bil

Der er fordele og ulemper ved begge valg. At købe en brugt bil afhænger i sidste instans af dit  kørselsbehov og din økonomi.

 • En brugt bil har måske en udløbet fabriksgaranti
 • Sikkerhed er efter standard på produktionstidspunktet
 • Du får mere bil for pengene
 • Stor konkurrence på brugte biler

 • Ikke så stort et værditab som nye biler

Vi har et stort udvalg af nye biler af mærkerne Fiat, Renault, Dacia, Peugeot og Citroën

Har du specielle ønsker med hensyn til farve og udstyr – så klarer vi også det. Finansiering er vi også gode til – kontakt os og hør nærmere. Leasingfinansiering kan vi levere gennem flere af vore samarbejdspartnere. Vi har en stor gennemgang af brugte biler, så kontakt os hvis du ønsker noget specielt.

Ønsker du yderligere oplysninger, bedes du kontakte én af vore salgskonsulenter nævnt nedenfor.

Thomas Kvist Mathiesen

Thomas Kvist Mathiesen

Salgskonsulent - Fiat & Alfa Romeo

Alexander Christiansen

Alexander Christiansen

Salgskonsulent - Peugeot

Daniel Lind Bjerregaard

Daniel Lind Bjerregaard

Salgskonsulent - Renault & Dacia