Personbiler

Autoriseret forhandler

CB Auto Ribe er autoriseret forhandler af seks bilmærker, der inkluderer Fiat, Renault, Dacia, Peugeot, Citroën og Fiat Professional. Derforuden servicerer vi Alfa Romeo biler.

Hvad vil det sige at være autoriseret

Betegnelsen “autoriseret forhandler” er faktisk et kvalitetsstempel, der fortæller dig, at forhandleren (sælgeren) er godkendt og anerkendt af producenter til at sælge og servicere bilen.

renault
Dacia
Fiat
Renault megane

Renault …  Passion For Life

Renault er med sit banebrydende franske design med den elegante europæiske stil, høje sikkerhedsniveau og ikke mindst easy life et bud på den optimale bil.

Klik her og se en verden af modeller samt Renaults bud på fremtiden!

 

Dacia

Dacia er blevet kåret til Årets Importør af AutoBranchen Danmark for 2. gang i træk og vinder netop på  Pris? Garantipolitik?  Reservedelsforsyning?  Motiverede forhandlere? 

 Med andre ord, bilforhandlerne er vilde med Dacia – og de er vilde med at give dig så god en oplevelse som muligt.

 

Peugeot

I 1810 grundlægges virksomheden Peugeot Frères. Den innovative Peugeot familie udviklede konstant deres industrielle aktiviteter. De producerede alt fra savklinger til fjedre og paraplystativer.
Mere end 200 år senere er navnet Peugeot stadig synonymt med innovation og alsidighed. Innovationen kommer bl.a. til udtryk gennem introduktionen af el-biler og hybridmotorer

Citroën – inspired by you

I 1919 startede André Citroën rejsen med mærket af samme navn…Lanceringen af “Type A”, som var den første Citroën, blev annonceret i 1919. Inden for det første år på markedet sælger Citroën 10.000 biler. I 1926 er næsten hver tredje bil på de franske veje en Citroën. Siden da har virksomheden udviklet spændende futuristiske biler. I 1920 er Citroën C5 aircross SUV plug-in hybrid et godt bud på en fremtidsbil.

 

Citroën
Fiat 500

Fiat

Firmaet Fiat startede tilbage i 1899 med etableringen af Fabbrica Italiana Automobili Torino.

Den entusiasme, der dengang som nu drev visioner om udvikling, innovation og fremskridt, har skabt et firma, som har arvet over 100 års passion, know-how og erfaring – et firma som bygger biler og baner vejen for fremtiden

Denne ekstremt lange erfaring har gjort meget: fra den første 500 til den helt nye 500-e model, der snart ser dagens lys.   

Skal du købe ny eller brugt bil?

Er du førstegangskøber eller skal du have din eksisterende bil udskiftet ?
Udfordringen er den samme.
Fordelene med en bil – ny eller brugt – ligner hinanden. Med en bil bliver du uafhængig af offentlig transport, du kan lægge en lidt mere nøjagtig schedule, da ventetid og forsinkelser ikke skal indregnes og du kan når som helst tage familien med i bilen og køre derudaf.

Udfordringerne i at vælge afhænger af din økonomi, status og kørselsbehov. 
Er du usikker på alt det med økonomi hjælper vi dig gerne her hos CB Auto Ribe. Du kan blandt andet vælge at lease bilen med de fordele der følger deraf.
Din status er i sidste instans med til at indikere hvilken type bil du skal have. Har du en familie. En stor familie. Har du netop fået en baby. Eller kører du alene. Også dit kørselsbehov spiller ind her. Skal bilen primært bruges i byen eller til længere ture. Ligger abejdspladsen langt væk bliver der pludselig snak om mange kilometer.

Alle disse overvejelser kan du gøre dig – så bliver det nemmere at vælge.

 

 

 

Fordele ved at købe en ny bil

Dette er nogle af de fordele, du opnår ved at købe en ny bil. Der er selvfølgelig flere – men disse punkter sætter gang i dine overvejelser.

 • En ny bil kommer med fabriksgaranti
 • Du får en bil med den nyeste teknologi 
 • Sikkerheden er bedre i det kravene er blevet større
 • Følelsen af ny bil er uimodståelig
 • Ejendomsfornemmelsen ligeså  
 • Der påløber ikke de store reparationer

Fordele ved at købe en brugt bil

Der er fordele og ulemper ved begge valg. At købe en brugt bil afhænger i sidste instans af dit  kørselsbehov og din økonomi.

 • En brugt bil har måske en udløbet fabriksgaranti
 • Sikkerhed er efter standard på produktionstidspunktet
 • Du får mere bil for pengene
 • Stor konkurrence på brugte biler

 • Ikke så stort et værditab som nye biler

Vi har et stort udvalg af nye biler af mærkerne Fiat, Renault, Dacia, Peugeot og Citroën

Har du specielle ønsker med hensyn til farve og udstyr – så klarer vi også det. Finansiering er vi også gode til – kontakt os og hør nærmere. Leasingfinansiering kan vi levere gennem flere af vore samarbejdspartnere. Vi har en stor gennemgang af brugte biler, så kontakt os hvis du ønsker noget specielt.

Ønsker du yderligere oplysninger, bedes du kontakte én af vore salgskonsulenter nævnt nedenfor.

Thomas Kvist Mathiesen

Thomas Kvist Mathiesen

Salgskonsulent - Fiat & Alfa Romeo

Alexander Christiansen

Alexander Christiansen

Salgskonsulent - Peugeot & Citroën

Daniel Lind Bjerregaard

Daniel Lind Bjerregaard

Salgskonsulent - Renault & Dacia

Værkstedet har åbent som normalt

Værkstedet er fritaget fra restriktionerne og vil derfor være åbent som normalt.

Så skal du have skiftet til vinterdæk, have din bil til service eller har du fået en fejlkode i dit display, kigger du blot ind på vort værksted, her er intet ændret. Du kan også på forhånd booke tid på vort værksted.