Jeep Compass 4xe

Jeep Compass 4xe nu med nyt design, helt ny kabine og topmoderne infotainment. Fronten er fornyet med et distinkt og mere sportsligt udseende, hvilket også omfatter nye LED-lygter og en redesignet og syvstribet kølergrill. Linjerne går igen bagtil og bidrager således til et moderne og slankt udtryk.

Alle udgaver er udstyret med 4WD Lock, som sikrer pernament firehjulstræk ligesom alle Compass Jeep er udstyret med Selec-Terrain System 4WD, der giver føreren mulighed for at vælge mellem AUTO, SNOW, MUD og SAND – altså den rette køreindstilling 

Kontantpris fra

424.990 kr.

Compass med terrængående egenskaber

Jeep Compass kommer nu i elektrificeret udgave med den nye 4xe-teknologi.  Som standard er Compass 4XE udstyret med Uconnect-radio med 10,1″ touchskærm og navigation, en digital instrumentgruppe på 10,25″ og el-betjente sæder med læderindtræk, grå syninger og polstring, der yder passagerer ekstrem komfort.

My Uconnect-app eller det elektroniske kort giver adgang til oplading af din plug-in hybrid fra alle offentlige ladepunkter i Europa.

Indvendig er Compass 4xe redesignet og byder nu på enkle, elegante og mere vandrette linjer.Instrumentbord, rat, midterkosol og sidepaneler er alle helt nye og fremstillet af eksklusve materialer i højeste kvalitet. Flere muligheden som læderoptik eller sportsindtræk bidrage til den kompakte SUV’s karakteristiske stil.

Det unikke 4xe-badge med blå indsatser understreger den unikke stil. Med Mopar-tilbehør kan du endvidere tilpasse bilen, nøjagtig som du vil.

Jeep eksperten hos CB AUTO RIBE udtaler

Med den nydesignede Compass 4wd plug-in hybrid får du følgende fordele:

  • Nem opladning
  • 90 min ladetid med Wallbox og hurtigopladning
  • Op til 43 km rækkevidde i fuldelektrisk tilstand
  • Ned til 7,3 sek acceleration fra 0-100 km/t og op til 240 hk samlet for benzin- og elmotor
Thomas

Thomas Kvist Mathiesen
Salgskonsulent Peugeot

Få et tilbud på Jeep Compass

Udstyr og personlig tilpasning er en oplagt mulighed. Kontakt Thomas her med dine ønsker og han sender et tilbud.

Highlights

Vi forbeholder os ret til – uden forudgående varsel – at ændre på modelprogram, priser, tekniske specifikationer og udstyrsmæssige detaljer

Jeep varianter

Compass modellen fås med 190 eller 240 hk. I compass 4xe trækker en 1,3 liters benzinmotor på enten 130 eller 180 hk på forhjulene, mens baghjulene bliver trukket af en elmotor, der yder 60 hk. Dermed har Jeepen 4×4, som træder til ved offroad-kørsel og ved behov på normal vej. Selve elmotoren får energi fra et batteri med en kapacitet på 11,4 kWj, der giver en elektrisk rækkevidde på 47-49 km.

Sikkerheden i Jeep Compass

Sikkerheden i den nye Jeep er i top. Med motorvejsassistenten kan føreren holde en sikker heastighed og afstand til forankørende, forhindre overhaleng og pludselig exit fra vognbanen. 

Også den automatiske nødbreme med fodgængergenkendelse træder i kraft, hvis røreren reagerer for langsomt, hvilket medvirker til fohindring af ulykker.

Værd af bemærke

Offentlig opladning via Mopar

Opladning hjemme via Wallbox

Opladning af Jeep Compass via Mopar

Via samarbejdsaftalen med Clever er du fuldt dækket ind uanset dit kørselsbehov.

easyWallbox en løsning til hjemmeladning, hvor ladekapaciteten automatisk tilpasses, så du kan undgå eventuelle strømafbrydelser

Bestil en prøvetur

Udfyld formularen herunder

Jeep til salg

Navnet Jeep

Jeep modellerne består  af firehjulstrukne biler, heraf er de fleste  errængåendekøretøjer. Jeep har i over 60 år været synonym med off-roadere.

Ordet “jeep” bruges i dag af nogle danskere frit om enhver type firehjulstrække til trods for, at der egentlig kører relativt få ægte Jeeps rundt herhjemme. Dette fortæller imidlertid lidt om den betydning bilmærket har opnået i løbet af sine 80 år.