Fiat-500e

Fiat 500 er den mest solgte elektriske bybil

Fiat 500 elektrisk er DK’s mest solgte elektriske bybil og kan nu leases med ubegrænsede km fra 3.795 kr./md.

Den elektriske Fiat 500 er den mest solgte eldrevne bybil i første halvår af 2021 i Danmark. Og med den helt nye og revolutionerende LEASYS UNLIMITED-privatleasing kan den leases med ubegrænsede km for 3.795 kr./md. og med 0 kr. i udbetaling.

Danskerne har taget godt imod den nye elektriske Fiat 500, der blev introduceret herhjemme i slutningen i 2020. Det viser opgørelsen over salget af elbiler i A- og B-segmentet for første halvår af 2021. Fiat 500 indtager 1.pladsen i sit eget A-segment, og ser man på både A- og B-segmentet er den lille, kække elbil også samlet nummer et.

Det gør Fiat 500 elektrisk til den mest solgte eldrevne bybil herhjemme. Med 337 solgte eksemplarer står den for 46,6 procent af salget af elbiler i A-segmentet og for 23,4 procent i A- og B-segmentet. Siden afslutningen på første halvår er salget fortsat, og til dato er der i år solgt i alt 379 Fiat 500.

Ny teknologi og klassisk charme

Der er flere årsager til, at den er populær. Den har klassisk 500-charme i overmål, og så er den skabt som elbil fra start. Dermed er den seneste generation af det italienske ikon designet til den nye teknologi, og den kan fås med et niveau af autonom kørsel, der ikke er set tidligere i klassen.

Den kommer i tre forskellige udgaver – hatchback, cabriolet og den smarte 3+1, der har en ekstra baghængslet dør i høj side, som giver nem adgang til bagsædet. Udstyrsvarianterne hedder Action, Passion, Icon og den topudstyrede “la Prima”, og Fiat 500 har en rækkevidde på op til 316 km WLTP og hele 445 km i byen. Priserne starter ved 190.090 kr., og den kan også privatleases.

Privatleasing med ubegrænsede km og 0 kr. i udbetaling

Positionen på toppen af salgslisterne kommer samtidig med, at Fiat som de første i branchen lancerer en helt ny og revolutionerende type privatleasing af Fiat 500 Icon og 500C Icon. Den hedder LEASYS UNLIMITED, og som navnet antyder, er der tale om privatleasing med ubegrænsede km.

De sædvanlige fordele – service, vedligehold, budgetsikkerhed og vejhjælp – er naturligvis stadig inkluderet, men uden begrænsede km og risiko for at skulle betale for overkørte km opnår man fuldstændig frihed. Den frihed kan tilmed fås for 0 kr. i 1.gangsydelse og en månedlig ydelse på blot 3.795 kr. i 36 måneder for Fiat 500 Icon. For Fiat 500C Icon, der har kaleche, er udbetalingen ligeledes 0 kr., mens den månedlige ydelse er 3.995 kr.

Meget udstyr og helt faste udgifter

Udover den ubegrænsede mobilitet kommer Fiat 500 Icon også med 16’’ alufælge, 10,25’’ touchskærm med trådløs Apple Carplay og Android Auto, klimaanlæg, regnsensor, automatisk lyssensor, vognbaneassistent, fartpilot og automatisk nødbremse med fodgængerregistrering samt meget andet udstyr. Og rækkevidden er på 316 km WLTP og op til 443 km i byen.

Kombinerer man LEASYS UNLIMITED-privatleasing med et abonnement på opladning, kan man køre så meget, som man overhovedet lyster med helt faste udgifter.

PRESSEMEDDELELSE  udsent af Fiat den 16 AUGUST 2021 11:41

Rune Reffstrup Melander
rune.melander@fcagroup.com
+45 31 21 13 00

Fiat startede tilbage i 1899 med grundlæggelsen af Fabbrica Italiana Automobili Torino, også forkortet Fiat. Virksomheden har en mere end 120 års tradition for at designe og producere mini- og små biler, hvoraf mange er blevet ikoner for hele generationer. Med mere end 1,3 million enheder solgt over hele verden hvert år er mærket primært fokuseret på funktionalitet, nemme køreegenskaber, at være prisattraktive og energieffektive, samtidig med at der sigtes efter et unikt design og innovative løsninger.

Fiat er en del af Stellantis, som designer, udvikler, fremstiller og sælger køretøjer og relaterede dele, tjenester og produktionssystemer over hele verden. Stellantis’ bilmærker omfatter Abarth, Alfa Romeo, Chrysler, Citroën, Dodge, DS Automobiles, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Lancia, Maserati, Opel, Peugeot, Ram og Vauxhall.

Del på sociale medier:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Nyeste Indlæg

Dacia runder 10 mio.

Dacia runder 10. mio biler

Fra begyndelsen i Rumænien i 1968, har Dacia de seneste to årtier transformeret sig til et internationalt brand. Netop nu kører bil nummer 10 mio.

Fiat Red 500 e

Januartilbud hos Fiat

Januartilbud hos Fiat – få offentlig opladning i hele 2022 med i prisen Selvom julen er bag os, er vi stadig i gavehumør hos CB

Book hjemmebesøg

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Beregn byttepris

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Hvad er din bil værd ?

Udfyld formular og vi vender tilbage med et estimat

BOOK SERVICE

Person info
Bilens info

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Book prøvetur