Varevogne til alle formål

Søger du en ny varevogn

Finansiering

CB AUTO RIBE sælger 5 forskellige mærker indenfor varebiler og kan derfor tilbyde et godt udvalg af landets førende varebilsmærker som Renault, Dacia, Peugeot, Citroën og Fiat Professional.

Den enkelte bil skræddersys til dig. Sammen gennemgår vi dine krav og behov og finder den bedste løsning.

Erhvervsbiler kan selvfølgelig betales netto kontant. Men vi tilbyder også leasingfinsiering gennem seriøse samarbejdspartnere ligesom erhvervsfinansiering er en oplagt option.

Kvalitet og lavt brændstofforbrug er nøgleord, når vi taler om vore varevogne og kassebiler. De kan anvendes til et utal af formål og tilpasses dit behov – også når det gælder finansiering

renault
Dacia
Fiat professional

Renault

Renault varevogne tilpasser sig efter dine erhvervsmæssige behov.

De er justerbare, komfortable, veludstyret og kombinerer robusthed og smidighed med moderne og raffineret tilbehør og udstyr.

Der er tænkt på alt for at sikre dig mest effektivitet og velvære i din hverdag kombineret med køreglæde og brændstoføkonomi.

Dacia Dokker Van

– Klar til levering – klar til arbejde!

Med optimal varerumsvolumen, kørekomfort og gennemarbejdet indretning har Dacia Dokker Van alt, hvad der skal til for at lette dit arbejde i hverdagen.Fordelene er til at tage og føle på: Hvad siger du f.eks. til at få et varerum på hele 3,3 m³ til prisen for 2,5 m³.

Dieselmotoren på 90 hk gør kørslen endnu mere fornøjelig og klarer sig godt blandt konkurrenterne!

Med priser fra kun 87.350 ekskl. moms og leasing fra kun 1295 kr i måneden kan Dacia Dokker tilpasses lige præcis din virksomhed – Vi har altid Dokker på lager, som kan leveres med kort varsel i hele landet

Citroën varevogne

De nyeste teknologier og hjælpefunktioner til kørsel er taget i anvendelse, hvilket gør bilerne til en værdifuld hjælper i det daglige.

Når Citroën varevognen ledsager dig under dit arbejde, får du samme oplevelse som i en personbil, uanset om vi ser på det indre med beklædningen af sæderne og instrumentbordet eller det ydre med en komfortabel kørselsprofil.

Citroën varevognen er den ideelle partner til fagfolk, der er på udkig efter et hjælpemiddel til at forenkle sin hverdag. Smart, moderne og funktionel

Peugeot varevogne

Et moderne og robust design

Peugeot varebiler har et moderne udvendigt design, der gør sig bemærket.

Varebilerne opfylder dine krav til brændstofforbrug, komfort, køreegenskaber og sikkerhed. Designet er velgennemtænkt og indretningen er optimal.

Uanset din branche er der altid en version af Peugeots varebiler, der kan bidrage til at udføre arbejdet endnu mere effektivt. Fx er Ultimate-versionen af den nye Peugeot Partner  varebil til dig, der bruger mange timer bag rattet, og hvor komfort og sikkerhed kommer i første række.

 

 

Fiat Varevogne

Med over 10.000 forskellige kombinationer og versioner af Fiat varevogne finder du nemt det rigtige match. Fiat varevognene er perfekte til enhver håndværker eller virksomhed uanset størrelse, da de er blevet lavet med ét formål i tankerne: at hjælp dig med at udføre dit job endnu mere effektivt.

Fiat Professional har skabt en række varevogne, som er komfortable og i stand til at tilpasse sig til alle de udfordringer en verden i konstant udvikling har at byde på.

Varevognene har alle de udstyrs muligheder og den nødvendige komfort til at gøre alle dine daglige opgaver lettere og mere effektive.    

Vi har altid et stort udvalg af nye varevogne med flere forskellige opbygninger

Har du specielle ønsker med hensyn til indretning og opbygning – så finder vi sammen den bedste løsning for dig.

Vi sælger mange nye erhvervsbiler, hvilket gør at vi også har et stort gennemløb af brugte varebiler, så kontakt os hvis du ønsker noget specielt.

Erhvervsfinansiering samt leasingfinansiering kan tilbydes via vore samarbejdspartnere.
Alternativt tilbyder vi også leje med forkøbsret.

Ønsker du yderligere oplysninger, bedes du kontakte én af vore erhvervssælgere nedenfor.

Christian Brandt

Christian Brandt

Indehaver/Salgskonsulent

Allan Fogh

Allan Fogh

Salgskonsulent

Henrik Stilling

Henrik Stilling

Salgskonsulent