Renault Trafic

Renault Trafic kommer med et mere udtryksfuldt design med fuld LED-forlygter, mere krom og en større kølergril – en facelifted udgave.  En smidig og stærk varebil med optimeret lastvolumen til 8,9 m³ på L2h2-versionen og nye motorer på  2 liter.

Sikkerheden er også optimeret med  automatisk nødbremse og alarm for vognbaneskift, der er med til at give dig en mere sikker og komfortabel kørsel.

Kontantpris fra

225.992 kr. ekskl. moms

Ekstraudstyr, kvalitet og rummelighed

Trafic, der er modulopbygget, leveres i to højder og tre længder men kan ombygges og tilpasses  i 100-vis af varianter til dit erhverv i kraft af et omfattende, skræddersyet udvalg af ekstraudstyr og tilbehør.

Lastrummet er rummelig med hængslede døre, hvilket giver plads til godsaflevering af en truck nemt og elegang. Den enkle men uvurderlige hjælp i lastrummet er den nye LED lysbar  – der sammen med surringsøjer sørger for orden i  bilen. 

 

Kvalitet og rummelighed præger kabinen, der præsenterer et væld af gode  opbevaringsmuligheder bl. a. et rum under passagersæderne til fx en kasse eller taske – i alt er der plads til 88 liter i diverse rum.

Den opgraderede Trafic tilbyder 10 nye køreassistancesystemer  bl.a. Blind Spot Warning, adaptiv fartpilot, advarsel om vognbaneskift og  aktivt nødbremsesystem, hvilket giver dig en komfortabel og sikker kørsel.

 

Trafic Highlights

Vi forbeholder os ret til – uden forudgående varsel – at ændre på modelprogram, priser, tekniske specifikationer og udstyrsmæssige detaljer

Inspiration

Varebilen kan anvendes til en mangfoldighed af opgaver. Vi hjælper dig med den ombygning, der passer til dit erhverv!

Tidligere
Næste

Har du spørgsmål om varebilen

Kontakt

Lars Peter Dehn

Lars Peter Dehn
Salgskonsulent Renault Erhverv
Tlf. +45 2844 9800

Få yderligere information om

Varebilens dimensioner og priser

Renault Trafic til salg

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder

Se andre varebiler fra Renault