Renault Trafic Combi

Renault Trafic Combi her fået et moderne look med en mere udtryksfuld front som det nye kølergitter og LED-forlygterne sammen med den mere dynamiske motorhjelm og de 17” store fælge. Kabinen er opdateret og udstyret med banebrydende teknologi og brugervenlighed

Passagerrummet har en modulopbyggede indretning, der gør det muligt at anvende 3, 6 eller 9 sæder sæder uden at gå på kompromis med bagagerumskapaciteten.

Kontantpris fra

622.244 kr. ekskl. moms

Fleksibel og finurlig familiebil

Den nye Trafic kommer med en rummelig passagerkabine, store skyderuder bag i samt opbevaringsmuligheder op til 86,3 liter, hvilket øger din og passagernes komfort og køreglæde.

Et smart cockpit er præget af kvalitetsdetaljer og overblik. Med en trådløs telefonoplader, EASY LINK system er der lagt op til en festlig og fornøjelig familietur.

Kørekomfort og sikkerhed øges med de 17 unikke førerassistentsystemer som bl.a. omfatter advarsel om kørebaneskift, adaptiv fartpilot og aktivt nødbremsesystem.

Start-stop-teknologien præger både effektivitet og komfort ligesom gearkassen med de 6 gear, der giver dig hurtige og glidende gearskift, hvorved  en mere komfortabel kørsel fremkommer.

Renault Trafic Combi Highlights

Vi forbeholder os ret til – uden forudgående varsel – at ændre på modelprogram, priser, tekniske specifikationer og udstyrsmæssige detaljer

Inspiration

Bilen kan anvendes som familie- eller businessbil til en mangfoldighed af opgaver. Se med her så viser vi et udsnit ……

Tidligere
Næste

Har du spørgsmål om Trafic Passenger (Combi)

Kontakt

Lars Peter Dehn

Lars Peter Dehn
Salgskonsulent Renault Erhverv
Tlf. +45 2844 9800

Få yderligere information om

Trafic dimensioner og priser

Renault Trafic til salg

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder

Se andre varebiler fra Renault