Renault Master

Renault Master er varebilen, der med hele 350 forskellige versioner kan tilpasses selv de mest krævende , stilsikre og professionelle erhvervsfolk.

Den populære og robuste Master er tilført masser af kvalitet og et nyt design uden at gås på kompromis med funktionalitet og komfort. Masteren er blevet din virksomheds udstillingsvindue.

Videoen viser en Master i Elektrisk udgave – de har mange fælles træk og er sammenlignelige

Kontantpris fra

246.315 kr. ekskl. moms

Uhyggelig mange versioner

Den nye Master opbygges efter mål på et stort udvalg af specifikke karosserier, der opfylder dit behov for fx lad med sider, tiplad og store volumener.

Netop disse varianter er 100% Renault produkter, der leveres lige så hurtigt som standardbiler. Det er nemt at ombygge fx lad med kabine hos en af de 400 godkendte karrosseribyggere. Ethvert behov fra erhvervslivets side kan opfyldes!

Kabinen i den nye Master er redesignet med tilførelse af praktiske elementer som opbevaringsrum og et udtræksbord.  Nytænkning betyder at passagerkabinen hurtigt forvandle til et komfortabelt arbejdsområde med opladning af tablet eller smartphone.

Sikkerheden er blevet opgraderet med en lang række køreassistenter, der gør din kørsel rolig og sikker.

Renault Master Highlights

Vi forbeholder os ret til – uden forudgående varsel – at ændre på modelprogram, priser, tekniske specifikationer og udstyrsmæssige detaljer

Inspiration

Varebilen kan anvendes til en mangfoldighed af opgaver. Se med her så viser vi et udsnit ……

Tidligere
Næste

Har du spørgsmål om varebilen

Kontakt

Lars Peter Dehn

Lars Peter Dehn
Salgskonsulent Renault Erhverv
Tlf. +45 2844 9800

Få yderligere information om

Varebilens dimensioner og priser

Renault Master til salg

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder

Se andre varebiler fra Renault