Renault Master Chassis

Renault Master Chassis opfylder med sit markante design, robuste udtryk og hundredvis af varianter alle erhvervsmæssige behov, og så kan din nye partner bidrage til at udvikle din forretning. 

Udvalget af chassisser er uhyggelig stort og specifikke versioner opfylder helt specielle behov: Lad med sider, tiplad og store volumener. Disse produceres af Renault og leveres lige så hurtigt som standardbiler.

Tidligere
Næste

Kontantpris fra

251.698 kr. ekskl. moms

Skræddersyede løsninger tilpasset dit behov

Kundetilpassede løsninger er det nye sort. Med Renault og  deres chassis synes der at være uanede løsninger som fx kølebil, hestetrailer, pakketransport og 60% leveres til entreprenører.
Det nye Renault MASTER Van muliggør en effektiv lukket transport af varer eller genstande i et optimeret lasteområde, på grund af  et perfekt fladt rektangulært gulv uden hjulbuer og store sidevægge,  

Bilen er professionelt konstrueret med en innovativ kabine tilpasset dig, der arbejder en del i bilen.

Kabinen har fået tilført mere kvalitet og design og fremstår skarpere med praktiske detaljer og nye elementer som Et Easy Life handskerum på 10,5 liter, et Easy Life udtræksbord og opladning af tablet og mobil i det mobile kontor.

Renault Master Chassis Highlights

Vi forbeholder os ret til – uden forudgående varsel – at ændre på modelprogram, priser, tekniske specifikationer og udstyrsmæssige detaljer

Inspiration

Et chassis kan anvendes til en mangfoldighed af opgaver. Se med her så viser vi et udsnit ……

Tidligere
Næste

Har du spørgsmål om Renaults chassis

Kontakt

Lars Peter Dehn

Lars Peter Dehn
Salgskonsulent Renault Erhverv
Tlf. +45 2844 9800

Få yderligere information om

Renault Chassis dimensioner og priser

Renault Chassis til salg

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder

Se andre varebiler fra Renault