Renault Master E-TECH Electric

Renault Master E-TECH electric er den 100% elektriske version af den robuste og  populære Master. Lydløst og uden forurenende udledninger er elbilen det optimale valg til aktiviteter i byen som fx budkørsel. 

Den elektriske varebil kommer i 3 længder, 2 højder og 2 karrosserityper samt et lastvolumen på 8-22 m3 og en formidabel kørekomfort på grund af den 57 kW store motor med et moment på 225 Nm.

Rækkevidden er 120 km under faktiske forhold.

Kontantpris fra

Spørg salgskonsulenten

Støjfri varebil til byen

Den elektriske Master er spækket med innovative teknologier som det nye R-Link Evolution Multimediesystem med touchskærm, stemmegenkendelse og synkronisering af telefonens kontakter.

Den moderne og udtryksfulde Master kommer bl.a. med en afdugningsfunktion for optimalt udsyn, ligesom en 270 graders bagdør med glasrude og magnet gør det nemt og bekvemt at anvende Masteren i det daglige arbejde.

Optimering af rækkevidden i din elbil er nemt og ligetil via Mastersteknologier som Eco-funktionen, den regererative bremsning og anvendelse af dæk med lavt forbrug.

Din e-Master kan genoplades på 6 timer via den vægophængte Wallbox 32 A/7 Kw. Læs mere om opladningsløsninger i hjemmet, på arbejde og i det offentlige.

Renault e-Master Highlights

Vi forbeholder os ret til – uden forudgående varsel – at ændre på modelprogram, priser, tekniske specifikationer og udstyrsmæssige detaljer

Inspiration

Varevognen kan anvendes til en mangfoldighed af opgaver. Se med her så viser vi et udsnit ……

Tidligere
Næste

Har du spørgsmål om varebilen

Kontakt

Lars Peter Dehn

Lars Peter Dehn
Salgskonsulent Renault Erhverv
Tlf. +45 2844 9800

Få yderligere information om

Varebilens dimensioner og priser

Renault e-Master til salg

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder

Se andre varebiler fra Renault