Dacia Spring

Dacia Spring skiller sig ud fra mængden med sit unikke SUV-design kombineret med et fuldt elektrisk drivaggregat.  Denne bybil tilbyder alt det, du elsker ved Dacia og gør din hverdagskørsel endnu mere behagelig.

Spring har en rækkevidde på op til 230 km i WLTP blandet kørsel, og 305 km i WLTP bykørsel. Dacia Spring har et kompakt batteri (27,4 kWh) og udleder 0 co2 g/km

Kontantpris fra

149.990 kr.

Elbil - komfortabel bybil

Spring  er bygget i Kina på CMF-A platformen fra Renault-Nissan. 6 airbags er standard og det samme er AEBS nødbremsesystem, ESP (Elektronisk udskridningskontrol), Hill Start Assist samt automatisk nødopkald.

Ved almindelig bykørsel når man 50 km/t på 5,8 sekunder, hvilket i almindelig bytrafik er mere end rigeligt. Den elektriske Dacia er forhjulstrukket. Det giver god stabilitet i den korte bil, som alligevel, takket være den lille motor, har en rigtig by-venderadius på blot 4,8 meter. Den er med andre ord let at komme omkring hjørner med og let at parkere.

Læs om en kundeoplevelse med Spring

Rummelighed og modulopbygning med 23,1 l opbevaringsplads samt et 290 l stort bagagerum betyder, at  du har alting lige ved hånden.

Oplev turen i Spring Comfort med Media Nav-systemet med telefon, radio, multimedier og GPS-navigation, bluetooth, 2 højttalere og en 7” touchskærm.

Prisen er den afgørende faktor bag valget af en Dacia. Vil man have mere udstyr, flere designfinesser, større sikkerhed, bedre køreegenskaber og mere prestige er Renault, Peugeot eller Citroën oplagte muligheder – og selvfølgelig til en anden pris!

Se også test af Dacia Spring i København foretaget af Motorsiden.

Kontakt
Dacia eksperten hos CB AUTO RIBE  

Klaus

Klaus Malmberg
Salgskonsulent Dacia og Renault

Udstyrsvarianter

Spring fås i to forskellige udstyrsvarianter. Oplev dem herunder og find den variant, der passer dine behov og ønsker.

Spring comfort

Spring Comfort

Ny Spring Comfort

Fremhævet udstyr
Manuel aircondition
Radio med bluetooth og DAB
Automatisk lys (uden regnsensor)
Aktiv nødbremesystem

Ny Spring Comfort Plus

Comfort TCe 90

Fremhævet udstyr
MediaNav 4.0 Navigation
Reservehjul
Bakkamera
Hastighedsbegrænser

Highlights

Vi forbeholder os ret til – uden forudgående varsel – at ændre på modelprogram, priser, tekniske specifikationer og udstyrsmæssige detaljer

.

Opladning af elbilen

Opladning af Spring kan ske hjemme fx via en Wallbox-ladestation (skal monteres af en autoriseret installatør), hvor du på under fem timer kan oplade din elbil.

Når du er ude kan du benytte de offentlige ladestandere. Bestil allerede nu en DC-oplader (ekstraudstyr) for at få adgang til hurtigladestandere, hvorved du kan genvinde op til 80% af din kørselsrækkevidde på under en time.

Bestil en prøvetur

Udfyld formularen herunder

Dacia Spring til salg