Navnet er Jogger – og det er den nyeste familiebil i Dacias efterhånden meget stærke modelprogram. Bilen afsløres ved en live event den 3. september

Den har været ventet med spænding. Ikke mindst er der mange familier, der har ventet på et alternativ til Logan MCV – den rummelige varevogn eller  Dacia Lodgy, der var den første 7- sæders bil herhjemme fra Dacia. Begge er biler, der er udgået af programmet for kort tid siden

Nu er navnet på den nye store familiebil fra Dacia afsløret – en ægte familiebil med plads til enten fem eller syv personer.

En ting er navnet noget andet er, hvordan den ser ud i virkeligheden. Og det afsløres den 3. september kl. 10.00 ved en digital event forud for den fysiske debut ved IAA München den 6. september. 

Følg med her når bilen afsløres live ved at klikke på dette link https://events.dacia.com/?utm

OM RENAULT
Renault er et historisk bilmærke, pionere indenfor elektriske køretøjer i Europa og har altid udviklet innovative køretøjer. Med den nye strategiske plan – Renaulution – er Renault påbegyndt en ambitiøs transformation, der skal øge Renaults konkurrencedygtighed og blandt andet udvikle nye elbiler. Ambitionen er, at Renault skal være synonym med modernitet og teknologisk innovation indenfor teknologi, energi og mobilitetsservices.

Renault Danmark er det lokale datterselskab, der sælger og servicerer Renault Groups produkter gennem et dedikeret netværk af autoriserede forhandlere. Som et af de første volumenmærker, der tilbyder en række forskellige elektriske biler på det danske marked, fortsætter Renault Danmark med at drive udviklingen med ‘Renaulution’ planen som omdrejningspunktet for strategien.

Renault Group
https://www.renaultgroup.com

Pressemeddelelse skrevet af
Søren Hyltoft

Press & PR Manager

24643941