Citroën C4

Citroën C4 byder på et spændende design med stor frihøjde, exceptionel komfort og et fleksibelt valg af drivlinje: Benzin, diesel eller el.

Bilen er bygget over sammen platform som Peugeot 2008 komplementeret med elegance, raffinerede detaljer, og en ny lyssignatur.

Kontantpris fra

229.990 kr.

Komfort for sjælen - luksus i alle detaljer

Den støjsvage Citroën C4 tilbyder en unik affjedring med støddæmper udviklet af Citroën samt en særlig sædepolstring, der bidrager til at gøre kørsel på ujævn vej harmonisk.

Under kørslen tilbydes du 20 hjælpefunktioner, der øger sikkerhed, komfort og tryghed som fx Active Safety Brake, Hill Assist Highway Driver Assist.

En luksus kabine med lækre sæder, en midterkonsol med mulige opbevaringsmuligheder og god plads ved bagsæderne (Best in Class benplads 198 mm) sikrer komfort på et højt plan.

Bagagerummet på 380 liter, har en justerbar bund, hvorveddu kan indrette et ekstra rum under gulvet og bagsædet kan forldes forover i to dele.

Citroën eksperten hos CB AUTO RIBE udtaler

“C4 er den smart designede familiebil med masser af plads, godt med udstyr samt et stort udvalg af motorer. Kig fx på Shine Sport udgaven, der viser det bedste af alle sider!

Thomas Kvist

Thomas Kvist Mathiesen
Salgskonsulent Citroën og Fiat

Udstyrsvarianter

C4 fås i hele tre forskellige udstyrsvarianter. Oplev dem alle herunder og find den variant, der passer dine behov og ønsker.

Citroën C4

Citroën C4 You!

1,2 Pure Tech 100

Fremhævet udstyr
Aircondition
Fartpilot
16″ fælge
10″ Touch Screen
Active Safety Brake
Hill Assist 

Citroën C4

Citroën C4 Carré

1,2 Pure Tech 100

Fremhævet udstyr
10″ Touch Screen
Apple CarPlay og navigation
Bakkamera
16″ fælge
Baksensor
Regn- og lyssensor

Citroën C4

Citroën C4 Concorde

1,2 Pure Tech 100/130

Fremhævet udstyr
Regn- og lyssensor
Baksensor
ECO-ledforlygter
18″ fælge
Active Safety Brake
Hill og Lane Assist

C4 Highlights

Vi forbeholder os ret til  – uden forudgående varsel – at ændre på modelprogram, priser, tekniske specifikationer og udstyrsmæssige detaljer

Spækket med online forbindelser

Via den velplacerede 10″ Touch Screen kan du få adgang til multimediesystemet, telefonen, klimaanlægget og navigationsanlægget – dog afhængig af udstyrsniveau.

Værd af bemærke

Bestil en prøvetur

Udfyld formularen herunder

Citroën C4 til salg