Citroën C3

Den nye Citroën C3 med sit karakteristiske udseende og unikke personlighed er en bil, der sprudler af friskhed og optimisme. Et innovativt design samt teknologiske nyheder bidrager til at give dig langt større køreglæde.

Personbilen, der ikke fylder meget i gadebilledet,  byder på et nyt dristigt design sammen med en rummelig kabine. En bil med høj brugsværdi i forhold til den lave pris.

Kontantpris fra

149.990 kr.

Bilen, der er én af danskernes favoritter

Den faceliftede C3  med ændret front og nye LED-forlygter fås nu med mere luksus, sikkerhed og større motorer. Airbumps – store plastpaneler hen ad siden – har fået et skub opad rent kosmetisk. 

Den øgede kørekomfort og de fantastiske køreegenskaber skyldes Pure-Tech benzinmotorerne, der er mere effektive og økonomiske. Samtidig opfylder de den nyeste Euro6 anti-forureningsnorm.

 

Kabinen har fået et moderne look. Med de komfortable nye sæder er der ikke kun sket en visuel opgradering af bilen. Sæderne er mere behagelige i kraft af ekstra lag polstring.

Bagagerummet er på 300 liter med plads til en barne- eller klapvogn. Bagsædets ryglæn kan endvidere vippes forover, og dit bagagevolumen øget til 922 liter.

Kontakt
Citroën eksperten hos CB AUTO RIBE  

Thomas Kvist

Thomas Kvist Mathiesen
Salgskonsulent Citroën og Fiat

Udstyrsvarianter

Personbilen fås i hele fire forskellige udstyrsvarianter. Oplev dem alle herunder og find den variant, der passer dine behov og ønsker.

C3 You!

You!

Fremhævet udstyr
Fartpilot
Bluetooth
USB-indgang
Varme forsæder 

C3 Carre

Carré

 Fremhævet udstyr
16″ alufælge
7″ Touch Screen med Apple Play
Nøglefri adgang og Start
El-foldbare sidespejle

C3 Concorde

Concorde

Fremhævet udstyr
16″ fælge
DAB Radio m/ 6 højttalere
Automatisk klimaanlæg
Bluetooth og USB indgang 

C3 Palais

Palais

Fremhævet udstyr
Active safety Brake
Citroën Advanced Comfort Seats
Airbump (kan fravælges)
16″ alufælge

Citroën Highlights

Vi forbeholder os ret til  – uden forudgående varsel – at ændre på modelprogram, priser, tekniske specifikationer og udstyrsmæssige detaljer

97 kombinationer af samme bil

Med de mange kombinationsmuligheder ligner denne Citroën ikke andre biler. Udover de 97 udvendige designkombinationer byder bilen på 3 forskellige tagdekorationer, 3 kabineindretninger samt nye fælge. Næsten alle farver kan kombineres efter smag og behag.

Intuitive teknologier og ergonomiske betjeningsfunktioner resulterer i en let og behagelig kørsel.

Bestil en prøvetur

Udfyld formularen herunder

Citroën C3 til salg