Årets Fleet Award, der netop er blevet overdraget til CB AUTO RIBE, skaber glæde og stolthed i hele virksomheden

Mens nogle forhandlere er virkelig gode til private kunder, er der andre, der virkelig har taget på de store kunder, virksomheder og det offentlige.

Og en skinner i særlig grad igennem i 2020. Og det er CB Auto i Ribe, der i år løb med den prestigefyldte Award – Årets Fleet Award. Det er en ny pris, der samler to tidligere priser, og derfor er den ekstra tung.

For at komme i betragtning til denne Award skal man ikke alene være god til at sælge varebiler, man skal også være god til at sælge personbiler til erhvervslivet, flådekunder og private firmabilister.

Fleet diplom

 

”For at få denne pris, skal man være dedikeret til erhvervssalg og gøre det bedre end alle andre. Og det gør CB Auto i Ribe. Hele deres organisation er gennemsyret af fokus på erhverv, og derfor var det ingen tilfældighed, at de sikrede sig en af de største enkeltordrer i 2020. Hele 140 Renault Captur til Tønder Kommune. Ikke noget man sådan bare lige gør” siger Jonas Nielsen – Fleet Manager Renault Danmark og fortsætter.

”Det er resultat af et langt og vedvarende arbejde med at skabe og vedligeholde gode og professionelle relationer. Og det er netop noget af det, der kendetegner CB Auto i Ribe. De har en endda meget høj lokal markedsandel”

Renault Nordic A/S er et Nordisk datterselskab af den franske bilproducent Groupe Renault. Siden 2008 har Renault Nordic A/S solgt person- og varebiler samt stået for servicedelen i Norden. I Norden forhandles tre mærker, Renault, Dacia og Alpine – dog ikke Alpine i Danmark.

Groupe Renault stammer fra Renault, der helt tilbage i 1898 startede virksomheden i Paris. Groupe Renault er en del af Renault Nissan Mitsubishi-alliancen, der igen i 2018 var verdens største bilproducent med godt 10,7 millioner solgte biler.

Groupe Renault