Book prøvetur – og du er sikker på, at bilen er hjemme

Derfor skal du booke en prøvetur

Aldrig har det været nemmere. Book en tid her på siden og du får en prøvekørsel i din drømmebil. Du bliver kontaktet af den respektive salgskonsulent, der aftaler de nærmere detaljer med dig, såfremt du har specielle ønsker.

 

Vi er på stedet og klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål eller fremvise en ny bil  – kunne stadig være via fx FaceTime, hvis det gør det nemmere for dig. Digitale platforme er blevet en stor del af vores hverdag i disse Corona tider, og vi anvender dem gerne sammen med dig.

Så overvejer du at købe en ny eller brugt bil, hvorfor så ikke ta’ en kig på de mange muligheder, vi har samlet på vor Brugtvognsside (der også indeholder nye biler).

 

Erhvervsbiler – book en fremvisning

Hvad angår fremvisning af erhvervsbiler er du velkommen til at aflægge os et besøg rent fysisk, eller de specifikke detaljer kan aftales med vore erhvervskonsulenter.

Selvfølgelig kan du også  benytte dig af telefon, chatfunktionen her på siden eller digitale muligheder som Facetime.

Går du i købstanker kan du se mere om vore erhvervsbiler her

Corona restriktioner overholdes til fulde

i lever stadig midt i en Corona tid. Derfor vil vi gerne pointere, at ale restriktioner stadig følges til punkt og prikke.
Du vi l derfor finde en bil, der er afsprittet på forhånd, du vil blive mødt af salgskonsulenter, der bærer mundbind og vi siger “Pænt Goddag” med albuen.

Der er markeringer i hele virksomheden, så vi overholder afstandskravet, og du finder sprit mange steder, ligesom der er skilte med anvisninger.

Alt dette for at passe på dig og os.

Skriv gerne i beskedfeltet hvilken bil, du gerne vil se eller prøvekøre.

3 + 13 =

Få tilbud på din nye bil

Vil du på forkant have tilbud på en ny bil, udfylder du blot
formularen her til højre, og vi vil kontakte dig snarest
muligt.

Når vi har set din bil, kan vi give dig et nøjagtigt tilbud, hvor ovennænvte indgår.

 

Book en prøvetur

Book prøvetur i en helt ny bil!

6 + 15 =