CB AUTO RIBE
(+45) 75 42 36 11
Bistil megane Electric

Bestil Renault Megane electric

Bestil Renault Megane Electric – den populære Renault Megane E-TECH Electric kan igen bestilles og leveres til samme pris som i efteråret 2022

Da den verdensomspændende krise med mangel på mikrochips også ramte Renault Megane Electric, havde 1400 kunder allerede bestilt deres bil. Mens godt 300 kunder fik deres bil leveret i efteråret, har omkring 1100 kunder måttet vente forgæves. Det skal de nu ikke længere.

Deres bil ruller snart på samlebåndet i Frankrig og leveres indenfor de næste par måneder, mens nye kunder kan bestille Megane E-TECH Electric til levering inden sommerferien.

Bestil Megane
Bestil Renault Megane Electric

Og mens priserne på gær, smør og strøm bare tonser afsted, er den gode nyhed, at prisen for en Renault Megane Electric er den samme som da produktionen lukkede ned i 2022. Det betyder, at startprisen for versionen med 60 kWh batteri begynder ved 349.990 kr. Versionen, der hedder Equilibre, har som standard 18 tommer alufælge, fuld LED lyspakke, bakkamera og naturligvis en omfattende sikkerhedspakke.

Ønsker man mere luksus skal man vælge Techno-versionen, hvor prisen begynder ved 369.990 kr. Her er der er spiffet yderligere op med 20 tommer alufælge, klimaanlæg, 24-tommers touchskærm, mens der er fuld plade i Iconic, der begynder ved 389.990 kr. Her er der specielle 20 tommer fælge, ægte træ på dørsider og instrumentbord, lædersæder og Harman Kardon lydsystem for blot at plukke i de mest iøjnefaldende elementer.

Megane set fra siden

Bestil Renault Megane
”Der er ingen tvivl om, at det er årets bedste nyhed, at vi nu igen kan levere Renault Megane Electric. Det er en bil, der har fået så megen ros og som har været meget efterspurgt. Så da vi var nødt til at lukke for bestillinger og fjerne priserne, var det mildest talt lidt af en øv oplevelse. Så vi er meget glade for, at de kunder, der har ventet længe på deres Megane Electric, nu endelig får dem leveret, og at nye kunder igen kan bestille” siger Søren Hyltoft – Head of Communications & Marketing hos RN Danmark, der importerer Renault og Dacia i Danmark

Ny Renault Megane kan bestilles

Nytårskur hele weekenden uge 2
Renault Megane Electric, der nu udelukkende fås med det store batteri, kan ses, prøves og bestilles hos den lokale Renault forhandler fra denne weekend, hvor der traditionen tro er indbudt til nytårskur fra kl. 11.-16. lørdag og søndag.

Ud over Renault Megane Electric vil der ved nytårskuren være fuld fokus på attraktiv privatleasing af Renault Clio og Renault Captur, mens man hos Dacia for første gang kan vise det helt nye Dacia design med nyt logo og nye farver.

Pressemeddelse
Skrevet af Søren Hyltoft, Communication & Event Manager, Renault Nordic
Læs hele pressemeddelelsen her

Find yderligere info om Renault Megane E-TECH electric og vores Nytårskur, hvor du bl.a. kan se og prøve den helt fantastiske elektriske Renault Megane

Del på sociale medier:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Nyeste Indlæg

Dacia Picnic på Egeskov Slot

Dacia Picnic

Vi kan nu igen invitere Dacia ejere med familie til Dacia Picnic SØNDAG DEN 3. SEPTEMBER 2023 Vi glæder os meget til at møde 4.000

Privatleasing af Renault Megane Electric

Privatleasing igen et issue

Privatleasing af Renault Megane Electric er igen et issue efter en periode med larmende stilhed! Bilen kan nu privatleases for kun 3895 kroner om måneden.

CB AUTO RIBE Peugeot afdelingen i Ribe

Peugeot Elite Forhandler 2023

Peugeot har netop kåret årets Eliteforhandlere 2023. Ud af landets 63 Peugeot forhandlere er vi 23 Peugeot forhandlere, der har modtaget Elite Forhandler Certificering 2023.

HJULSKIFTE

Person info
Bilens info

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Beregn byttepris

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Hvad er din bil værd ?

Udfyld formular og vi vender tilbage med et estimat

BOOK SERVICE

Person info
Bilens info

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

window._lgconf= { dealerId: 'f0b955e9-0843-400e-91de-ce2e36eb3c17', inline:true }; var s = document.createElement('script'); s.type = 'text/javascript'; s.src = 'https://lg.indicata.com/widget/v1/widget.js'; document.getElementsByTagName('head')[0] .appendChild(s); return false;

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Book hjemmebesøg

Book prøvetur