Amigo trailere hos CB Auto

Køb trailer til din bil – Amigo Traileren

Vi valgte at døbe den AMIGO, der betyder ”ven” på spansk. Den vil blive din ven i hverdagen, på ferieture, på indkøb, til golfturen, når I skal i sommerhus og meget, meget mere.

Minitrailer,der giver ekstra bagageplads

AMIGO er den smarte, gennemtænkte ekstra bagageplads, som kan gøre de små miljørigtige biler endnu mere populære. Traileren er rummelig, superlet og en helt ny, fleksibel løsning på pladsmangel i bilen.

Amigo Trailere

Læs også den informative artikel om den lille minitrailer Amigo Artikel

Trailer til bil

De små biler er de seneste år blevet utrolig billige både i indkøb og i drift – læs mere om personbiler her – ligesom de også er blevet meget mere smarte at se på. Eneste ulempe er sådan set manglen på plads – det løses nu med en AMIGO!

Mini trailer – stor værdi

Betragt den som et rullende bagagerum i et særdeles let, funktionelt og smart design. Lige til at hægte efter bilen med et snuptag. Det betyder, at selv børnefamilier nu kan dække kørselsbehovet med en lille, superøkonomisk bil – blot ved at supplere bilen med en AMIGO.

Billig trailer til både små og store biler

Oprindeligt var ideen, at AMIGO kun skulle være til mikrobiler. Alt er konstrueret til at veje så lidt som muligt uden tab af styrke og design. Samtidig skulle den være nem og enkel at betjene. Men AMIGO kan også sagtens hægtes på større biler, og den giver den ekstra bagageplads, du lige mangler en gang i mellem.

Trailer pris – Amigo Trailere

Finansiering med  0 kr. i udbetaling
Køber du Amigo trailere samt evt. ekstraudstyr, kan vi tilbyde dig en af markedets bedste finansieringer, hvor du kan betale over 12 eller 24 måneder med 0 kr. i rente , 0 kr. i gebyrer og 0 kr. i udbetaling

Pris for en Amigo Trailer kr. 15.960,00
Finansieret over 24 mdr. kr. 665,00 pr. md.

Pris for en Amigo Trailer kr. 15.960,00
Finansieret over 12 mdr. kr. 1330,00 pr. md.