Amigo Trailere

Amigo Trailere hos CB Auto i Ribe

Din nye ven – Amigo traileren
Vi valgte at døbe den AMIGO, der betyder ”ven” på spansk. Den vil blive din ven i hverdagen, på ferieture, på indkøb, til golfturen, når I skal i sommerhus og meget, meget mere.

En trailer, der giver ekstra bagageplads
AMIGO er den smarte, gennemtænkte ekstra bagageplads, som kan gøre de små miljørigtige biler endnu mere populære. Traileren er rummelig, superlet og en helt ny, fleksibel løsning på pladsmangel i bilen.

Løsning på pladsmanglen i små biler
De små biler er de seneste år blevet utrolig billige både i indkøb og i drift – læs mere om personbiler her – ligesom de også er blevet meget mere smarte at se på. Eneste ulempe er sådan set manglen på plads – det løses nu med en AMIGO!

Supplér med Amigo Trailere
Betragt den som et rullende bagagerum i et særdeles let, funktionelt og smart design. Lige til at hægte efter bilen med et snuptag. Det betyder, at selv børnefamilier nu kan dække kørselsbehovet med en lille, superøkonomisk bil – blot ved at supplere bilen med en AMIGO.

Amigo trailere til både små og store biler
Oprindeligt var ideen, at AMIGO kun skulle være til mikrobiler. Alt er konstrueret til at veje så lidt som muligt uden tab af styrke og design. Samtidig skulle den være nem og enkel at betjene. Men AMIGO kan også sagtens hægtes på større biler, og den giver den ekstra bagageplads, du lige mangler en gang i mellem.

Finansiering med 0,00 kr. i udbetaling
Køber du en Amigo samt evt. ekstraudstyr, kan vi tilbyde dig en af markedets bedste finansieringer, hvor du kan betale over 12 eller 24 måneder
med 0 kr. i rente , 0 kr. i gebyrer og 0 kr. i udbetaling

Pris for en Amigo kr. 15.960,00 – Finansieret over 24 mdr. kr. 665,00 pr. md.
Pris for en Amigo kr. 15.960,00 – Finansieret over 12 mdr. kr. 1330,00 pr. md.