CB AUTO Ribe lader dig vælge: Ny eller brugt bil – Ring 7542 3611

Få finansiering, leasingaftale eller serviceaftale ved køb af bil hos CB AUTO RIBE

CB AUTO RIBE  tilbyder et stort udvalg af biler – nye som brugte. Vi har autoriseret salg og service af nedenstående bilmærker. Endvidere har vi autoriseret Alfa Romeo værksted.

Udover salg har vi et moderne og velfungerende værksted i Ribe, hvor du altid kan låne en byttebil, når din egen er på værksted. Du er altid velkommen på vort værksted, men vi har travlt, så det ville være en god ide at bestille en værkstedstid i forvejen, når din bil kalder på service.


Hos CB AUTO RIBE finder du

Nye biler hos CB AUTO RIBE

Eventyret starter her. Find din drømmebil. Vi har et stort udvalg med 5 forskellige mærker indenfor personbiler. Hvert mærke har så forskellige modeller, hvilket gør, at der der altid vil være en bil, der opfylder dine krav både til kørsel og økonomi.

 

Brugte biler hos CB AUTO RIBE

Vi har næsten 300 brugte biler på lageret. Så der er rig mulighed for at finde netop den, der opfylder dine krav. Vi rådgiver dig både hvad angår bilen, udstyret, finansiering eller service. Og så kigger vi da lige på din bil – hvis vi skal tage den i bytte.

 

Værksted hos CB AUTO RIBE

Vort værksted er som en summende bi. Dygtige mekanikere arbejder på højtryk dagen lang. Du kan booke en værkstedstid, lave en aftale om en lånebil eller vente, medens vi udfører service på din bil. Du kan også leje en bil.

 

Værksted – book online

Book dit værkstedsbesøg online hjemme i sofaen i ro og mag. Du får mulighed for at vælge dit mærke, hvorefter du guides igennem proceduren.

Alle biler har brug for vedligeholdelse og en kærlig hånd i ny og næ. Book en tid hos CB AUTO og vi servicereer din bil lige efter servicebogen, så du altid er godt kørende. 

Værksted – dine fordele ved værkstedsbesøg

Vi tilbyder fordele som

  • Gratis lånebil
  • Gratis hente-bringe service
  • Gratis vejhjælp i 12 måneder

i forbindelse med et værkstedsbesøg

Ny bil eller søger du et bilværksted i Ribe

Ny eller brugt bil. El, hybrid eller benzin. Stor eller lille bil. Familie eller erhvervsbil ? Du har mange overvejelser, når du skal finde den rette bil. “Vi ved det er svært”.

Hos CB AUTO RIBE  hjælper vi dig med at vælge rigtigt og undgå tvivl og forvirring.

Siden 1983 har vi hjulpet tusindsvis af bilkøbere med at finde den rigtige model til dem. Vi hjælper også dig!

Vi ved godt det er sjældent , du køber bil, og at du derfor er forvirret. Men vi har styr på det og årelang erfaring, så stol på os.

Se alle vore mærker Fiat, Renault, Dacia, Peugeot og Citroën nedenfor. Du kan også købe en brugt bil, hvor vi rådgiver dig om det bedste køb.

Vort topmoderne værksted har specialiserede mekanikere indenfor hvert bilmærke. De hjælper dig med klargøring, service, syn, hjulskifte etc. så du altid er godt kørende.

Styling, rengøring, lakering, fælgrens udføres af  Ribe  Carshine.

 

vand i huset hos CB AUTO RIBE

Vandtæt ? Ikke endnu

naturens kræfter sætter ind

Naturens kræfter sætter ind

En vandet omgang hos CB AUTO RIBE

En vandet omgang

bilerne er på pletten hos CB Auto Ribe

Og bilerne er på plads 🙂

Seneste nyt hos CB Auto

Elbilen Dacia Spring – nu testet i København

Elbilen Dacia Spring – nu testet i København

Elbilen Dacia Spring -   Danmarks billigste elbil - testet af bl. a Motorsiden, Biltesteren, Biler og DriveGreenMotorsiden testede for nylig elbilen Dacia Spring og Søren Clauding beskrev hele forløbet sådant her: "First Test: Dacia Spring Electric - Den er hvad den...

læs mere
Renault Arkana

Renault Arkana

Renault Arkana -  velformet SUV Coupé - attraktiv pris - nyt design og nyeste       E-TECH teknologiRenault Arkana - den velformede SUV Coupé - kommer til Danmark i løbet af juni måned. Priserne er netop blevet bekræftet og begynder ved lige under 279.000 kroner for...

læs mere
Ë-Jumpy – elektrisk varebil

Ë-Jumpy – elektrisk varebil

 Ny Citroën kompakt Ë-Jumpy varebil 100% elektrisk og skræddersyet til at dække erhvervskunders behov   Ë-Jumpy er løsningen på de udfordringer, som håndværkere og erhvervsdrivende kan møde på deres vej i byen, hvor der i nul-emissionszoner kan være begrænset adgang...

læs mere

Vil du se mere og deltage i vore konkurrencer, så følg os på Facebook —>

Facebook hos CB AUTO RIBE

COVID-19

I forbindelse med COVID-19 følger vi myndighedernes krav og anbefalinger nøje, så du kan trygt kigge forbi. hvad enten det drejer sig om ny bil, værksted eller blot et kig indenfor for at samle inspiration. Læs om Covid-19 og CB AUTO RIBEs håndtering

Restriktioner Cowid-19 hos CB AUTO RIBE