CB AUTO RIBE – Autoriseret forhandler af nye og brugte biler

  og autoværksted med kundetilfredsheden helt i top

Ring tlf. 7542 3611

Autoriseret værksted hos CB AUTO RIBE

Værksted på CB AUTO

Vores værksted er som en summende bi, hvor professionelle mekanikere arbejder hurtigt og effektivt for at servicere din bil.

Medens din bil er på værksted, servicerer vi dig i  vores nye PitStop, hvor der er forfriskninger, tv, læsestof, arbejdsbord, opladningsmuligheder for både mobil og pc samt legerum til de små. etc.

Har du ikke mulighed for at vente, stiller vi en lånebil til gratis afbenyttelse, indtil din bil bliver færdig på værkstedet.

Her på vores side kan du allerede nu booke din næste tid til service. Husk at booke en lånebil, hvis du ønsker at benytte dig af dette tilbud. Så  har vi arrangeret det hele, før du ankommer.

Nye  biler i Ribe

Nye biler i Ribe

Find din drømmebil her hos CB AUTO i Ribe. Vi har et stort udvalg af nye biler med 5 forskellige mærker indenfor personbiler og varebiler.

Hvert mærke har så forskellige modeller med forskelligt udstyr og  forskellige optioner. Således kan vi altid konfigurere din drømmebil på en sådan måde, at den opfylder dine krav og ønsker både til kørsel og økonomi.

Overvejelserne er mange når man skal købe ny bil. Derfor er det en god ide at få en prøvetur først – så du er helt sikker.

Brugte biler i Ribe  

Bruge biler i Ribe

Med næsten 300 brugte bil på lageret er der rig mulighed for at finde netop den bil, der opfylder dine drømme og dine krav.

Vore salgskonsulenter hjælper dig gerne med rådgivning og udstyr, optioner, finansiering, leasing og serviceaftale. Og selvfølgelig ser vi også på din bil – hvis vi skal tage den i bytte.

Kontakt vore salgskonsulenter for yderligere info

på tlf. +45 7542 3611

Vi er autoriseret forhandler af disse mærker

Bagsiden af nyt byggeri hos CB AUTO RIBE

Bagsiden af nyt byggeri

Port i nyt byggeri

Åben port viser vejen!

Rulleporte på plads

Rulleporte på plads

Bygning i bygning

Første mursten på plads

Seneste nyt hos CB Auto

Renault Zoe med overraskende rækkevidde

Renault Zoe med overraskende rækkevidde

Renault Zoe har været på markedet i snart ti år. Alligevel er den foran de oplagte konkurrenter, når det handler om effektivitet og rækkeviddeIkke alene har nordmændene verdens bedste skakspiller i Magnus Carlsen, og har i Sebastian Foss Solevåg en verdensmester i...

læs mere
MeganE – ny elektrisk bil i C-segmentet

MeganE – ny elektrisk bil i C-segmentet

Renault  MeganE -  første elektriske bil i C-segmentet introduceres i første kvartal 2022 - og testes allerede nu på franske landevejeRenault har været europæiske pionere indenfor elbiler. Mens andre stadig tøvede, lancerede Renault tilbage i 2011/2012 både Renault...

læs mere

Vil du se mere og deltage i vore konkurrencer, så følg os på Facebook —>

Facebook hos CB AUTO RIBE