CB AUTO RIBE – Autoriseret bilforhandler af 

 Renault, Dacia, Fiat, Peugeot samt Citroën

Ring tlf. 7542 3611

Søg blandt vores nye og brugte biler

Find din drømmebil

Find din drømmebil her hos CB AUTO RIBE. Du finder fem forskellige mærker, der hver især har sine specielle egenskaber og lækre detaljer.
At købe en ny bil kan være en stor opgave. Men fortvivl ikke. Du bliver hjulpet hele vejen igennem – indtil du står ved siden af din nye bil med en serviceaftale i hånden.

Du kan konfigurere en ny bil på en sådan måde, at den opfylder dine krav til kørsel, komfort, økonomi etc.
Ønsker du at lease eller skal du have bilen finansieret hjælper vi dig igennem de forskelliger faser.

Når du har fået din nye bil, er det vigtigt at overholde al service, så du også fremover kører i en sikker bil. Til denne opgave har vi en fantastisk serviceaftale, der sikrer dig både hvad økoomi og driftsikkerhed angår.

 

Autoriseret værksted hos CB AUTO RIBE

Værksted på CB AUTO

Du oplever et værksted, hvor professionelle mekanikere arbejder hurtigt og effektivt for at servicere din bil.

Medens din bil er på værksted, servicerer vi dig i vores nye PitStop, hvor der er forfriskninger, tv, læsestof, arbejdsbord, opladningsmuligheder for både mobil og PC samt legerum til de små. etc.

Har du ikke mulighed for at vente, stiller vi en lånebil til gratis afbenyttelse, indtil din bil bliver færdig på værkstedet.

Book tid til et værkstedsbesøg, når din bil melder, at tiden er inde til et serviceeftersyn.  Husk at booke en lånebil, hvis du ikke har mulighed for at vente, medens bilen er på værksted.  Så  har vi arrangeret det hele, før du kommer.

Billeje

Du kan leje bil her hos os ved at gå ind på siden Biludlejning, hvor du finder personbiler, kassevogne med og uden lift, minibusser, flyttebiler etc. Du udfylder en formular, sender den online til os, og vupti så står bilen klar til dig netop den dag, du ønsker at leje en bil.

Personbil til udlejning
Udlejning - kasselift
Udlejning bus
Personbil

Kampagner

Kig ind vi har altid et godt tilbud

Renault Arkana set bagfra
Citroen C3 kampagne

Seneste nyt hos CB Auto

Legolands Trafikskole hos CB AUTO RIBE

Legolands Trafikskole hos CB AUTO RIBE

Slip både børnene og fantastien løs, når LEGOLAND ® og Renault Trafikskolen ruller ind hos CB AUTO RIBE i efterårsferien!Efterårsferie sammen med børneneHvornår: Den 20. oktober mellem 9-15 Deltagere: Alle børn fra 6-13 år Pris:  Gratis! Sted: Det hele foregår...

læs mere
CB AUTO RIBE løber med prestigefyldt pris

CB AUTO RIBE løber med prestigefyldt pris

Årets Fleet Award, der netop er blevet overdraget til CB AUTO RIBE, skaber glæde og stolthed i hele virksomhedenMens nogle forhandlere er virkelig gode til private kunder, er der andre, der virkelig har taget på de store kunder, virksomheder og det offentlige. Og en...

læs mere
Renault Mégane E-TECH elektrisk

Renault Mégane E-TECH elektrisk

Navnet er det samme, men udover navnet deler den helt nye og revolutionerende Renault Mégane E-TECH Electric ingenting med den nuværende Renault MéganeEndelig, endelig, endelig, kunne man fristes til at sige, kan Renault nu præsentere sin første elbil i C-segmentet,...

læs mere

Vil du se mere og deltage i vore konkurrencer, så følg os på Facebook —>

Facebook hos CB AUTO RIBE