140 Renault Captur til Tønder

140 spritnye Renault Captur leveret til én kunde

Autoriseret Renault forhandler – CB Auto i Ribe – har afleveret den største enkeltordre til dato

Ikke færre end 140 Renault Captur bliver overdraget til Tønder kommune

”Der kører hjemmeplejen – og der kom én fra jobcentret, og der kørte sygeplejen”. Sådan kommer det måske til at lyde på gaderne i Tønder om få uger. Kommunen fik nemlig leveret ikke færre end 140 spritnye Renault Captur.

Farveopdelt leverance bestående af både diesel- og benzinbiler
Med koksgrå biler til sygeplejen, sølvfarvede biler til hjemmeplejen og hvide til administrationen, kan borgerne følge med i hvilken afdeling, der lige har passeret på gaden. De 140 biler, der omfatter både benzin og dieselvarianter, skulle egentlig have været leveret tidligere. Men på grund af Corona og efterfølgende stop for produktionen på fabrikken i Frankrig blev det efterår, før de nye biler kom til Tønder.

CB Auto i Ribe – leverandør af Renault Captur
Christian og Anders Brandt – indehavere af CB Auto i Ribe – har tidligere leveret store portioner biler.  Blandt andet Dacia og Renault til Flextrafik – og faktisk også den gamle Renault Captur til Tønder kommune. Men denne gang har leverancen været ekstraordinær stor.

”Det er den største enkeltordre, vi har haft nogensinde”, siger en meget tilfreds Christian Brandt, der har arbejdet i nær ved et år på denne ordre, og han er sikker på, at det personale, der skal køre i bilerne, bliver glade for de nye Captur.”

Servicering af alle Renault Captur
Eftermarkedschefen, Carsten Behrendsen fortsætter “Vi er blevet tildelt en fantastisk ordre. Vores værksted råder over et team af dygtige og kompetente medarbejdere, som er specialiseret i alt indenfor Renault, og vi vi ser frem til at servicere alle bilerne på værkstedet i Ribe”.

”Tønder Kommune kører allerede den tidligere model af Captur, og de har været superglade for bilerne, der har kørt mellem 15.000 og 300.000 km på fire år. Når man leverer biler på denne måde, så har man en såkaldt puljeordning. Det betyder, at bilerne i gennemsnit kan køre 2200 kilometer om måneden. Men det er et gennemsnit – og der er virkelig stor forskel på, hvor mange kilometer de kører”, fortæller en stolt Anders Brandt.

Renault Danmark
Hos Renault Danmark er der naturligvis også stor tilfredshed med, at Renault blev tildelt denne ordre. ”Jeg er både glad og stolt over, at Tønder Kommune valgte Renault Captur. Kommunerne er ekstremt vigtige for os, og vi har stor erfaring med og viden om deres specielle behov”, fortæller adm. direktør i Renault Danmark Yana Minenko og fortsætter ”Faktisk udgør kommunerne 20 procent af hele vores flådesalg. Jeg er overbevist om, at Tønder Kommune bliver særdeles tilfredse med Renault Captur. Det er en meget populær model – både hos private kunder og hos virksomhederne. Faktisk er Captur den næst bedst sælgende bil i B-SUV-segmentet på det danske marked”, afslutter Yana Minenko.

Renault Captur – en SUV med sportslige linjer
Den nye CAPTUR har alle kendetegnene ved en SUV og giver et stærkt indtryk. Den nye udgave er større og mere moderne.  En muskuløs silhuet, raffineret interiør og helt igennem tilpasseligt totonet design… Læs mere om den nye SUV fra Renault

Del på sociale medier:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Nyeste Indlæg

Dacia Manifesto

Dacia præsenterer ny konceptbil

Dacia der også deltager på Motor Show i Paris har netop afsløret en ny konceptbil Dacia Manifesto. En konceptbil, der indeholder alle de elemter, der

Motor show i Paris 2022

Paris Motor Show 2022

Paris Motor Show 2022, også kaldet Mondial de l’Auto, finder sted fra den 17. til den 23. oktober i Paris Expo Porte de Versailles. Verdens

Book hjemmebesøg

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Beregn byttepris

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Hvad er din bil værd ?

Udfyld formular og vi vender tilbage med et estimat

BOOK SERVICE

Person info
Bilens info

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Book prøvetur